Ούτε η Άρσεναλ, ούτε η Τσέλσι του έδωσαν χρόνο κι εκείνος πήγε κι ανέβασε την Ίπσουιτς!

Αφού τον θεώρησαν ανέτοιμο για να πάρει χρόνο συμμετοχής στο κορυφαίο επίπεδο και θέλησαν να τον στείλουν για το «αγροτικό» του, ο Ομάρι Χάτσινσον έκανε... παπάδες στην Ίπσουιτς, την ανέβασε στην Πρέμιερ Λιγκ και «απάντησε» στις Άρσεναλ και Τσέλσι για τις αποφάσεις που πήραν.  



Ούτε η Άρσεναλ, ούτε η Τσέλσι του έδωσαν χρόνο κι εκείνος πήγε κι ανέβασε την Ίπσουιτς!

Ο 20χρονος εξτρέμ που μπορεί ν' αγωνιστεί και ως 10άρι, το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπλε» του Λονδίνου για δυο χρόνια και παραχωρήθηκε δανεικός στην Ίπσουιτς για να πάρει παιχνίδια και εμπειρίες στην Τσάμπιονσιπ.

Ακόμα πιο πίσω, το 2022, η Άρσεναλ τον άφησε ελεύθερο από τα τμήματα υποδομών της, μη έχοντας πιστέψει και επενδύσει στο ταλέντο του.

Ο Χάτσινσον έπρεπε να βρει ένα περιβάλλον που θα του παρείχε εμπιστοσύνη, ασφάλεια και υποστήριξη και αυτό συνέβη στους «tractor boys».

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Ίπσουιτς πανηγύρισε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από δυο δεκαετίες και ο Ομάρι Χάτσινσον ξέρει πως πιστώνεται μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας.

Σκόραρε 10 φορές και μοίρασε άλλες 6 ασίστ για να πρωταγωνιστήσει και να εισπράξει την τρομερή αγάπη των οπαδών της ομάδας για την προσφορά του. Πάνω απ' όλα, γεύτηκε τη δικαίωση της επιμονής του και το αποτέλεσμα της αφοσίωσης που επέδειξε... πρώτα στον εαυτό του και μετά στην ομάδα του, για να καταφέρει έπειτα από τις εξελίξεις των τελευταίων καλοκαιριών...

«Θα μιλήσω με τον ατζέντη μου και θα δούμε, αλλά θέλω να μείνω και την επόμενη σεζόν στην Ίπσουιτς. Ήταν ο καλύτερος δανεισμός που θα μπορούσα να έχω φανταστεί» δήλωσε μετά το φετινό κατόρθωμα. 

Κώστας Ζάλιαρης