Θα μπορούσε να γίνει... ταινία: Ο Τεν Χαγκ στην Μπάγερν Μονάχου και ο Τούχελ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Ο Έρικ Τεν Χαγκ να αφήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να γίνει νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, και ο Τόμας Τούχελ να υπογράψει στους «κόκκινους διαβόλους» και να διαδεχθεί τον Ολλανδό; Όχι, δεν είναι αστείο, αλλά ρεπορτάζ!



Θα μπορούσε να γίνει... ταινία: Ο Τεν Χαγκ στην Μπάγερν Μονάχου και ο Τούχελ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Είναι μία είδηση που μετέδωσε η BILD τα τελευταία λεπτά και έκτοτε, έχει προκύψει μεγάλη συζήτηση στην Αγγλία, αναφορικά με το μέλλον του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικότερα, μπορεί ο Ολλανδός να επισήμανε πως έχει ήδη συναντηθεί με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και έχουν συζητήσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όμως οι Γερμανοί επισημαίνουν πως οι Βαυαροί θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Για την ακρίβεια, συμπεριλαμβάνουν το όνομά του σε μία συζήτηση που αφορά τέσσερις προπονητές, που θα μπορούσαν να διαδεχθούν τον Τόμας Τούχελ στην τεχνική τους ηγεσία. Είναι ο Τεν Χαγκ, ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, ο πρώην προπονητής της Γουλβς, Γιούλιεν Λοπετέγκι, και ο Ρότζερ Σμιντ που βρίσκεται στην Μπενφίκα.

Όλα είναι ανοιχτά φυσικά, αλλά το εντυπωσιακότερο όλων, είναι πως ο Τόμας Τούχελ απασχολεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει ειπωθεί πως θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία και αν ο Έρικ Τεν Χαγκ αφήσει τους «κόκκινους διαβόλους», τότε ουδείς θα μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο «τράμπας».

Δημήτρης Μανάκος