«Αν με θες, παίζω στη Ρέξαμ χωρίς χρήματα»: Πρώην παίκτης της Premier League, επιστρέφει στο ποδόσφαιρο;

Να έχεις σταματήσει μόλις στα 31 σου χρόνια, να έχεις παίξει σε τέσσερις διαφορετικές αγγλικές ομάδες, να είσαι διεθνής Ουαλός και να σε έχει συνδέσει το ποδοσφαιρικό κοινό με την Premier League. Και όμως, να έχεις διάθεση να επιστρέψεις στο αγαπημένο σου σπορ. Ο Ρόμπσον Κανού το δήλωσε δημόσια με ανάρτησή του και η Ρέξαμ του Ράιαν Ρέινολντς αποτελεί τον λόγο!«Αν με θες, παίζω στη Ρέξαμ χωρίς χρήματα»: Πρώην παίκτης της Premier League, επιστρέφει στο ποδόσφαιρο;

Όλοι τον γνωρίζουμε. Όλοι θα θυμόμαστε το όνομά του. Πρόκειται άλλωστε για έναν από τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την Premier League και παρότι συνέδεσε την καριέρα του με μία αγγλική ομάδα, έχει μείνει αλησμόνητος στο φίλαθλο, ποδοσφαιρικό κοινό.

Πέρασε από τη Ρέντινγκ, τη Σουίντον και τη Σάουθεντ, ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Άρσεναλ και ολοκλήρωσε την επαγγελματική του πορεία, προ τριετίας, όταν η Γουέστ Μπρομ υποβιβάστηκε στην Championship.

Ο λόγος φυσικά για τον Ρόμπσον Κανού. Έναν Ουαλό σέντερ φορ, που έμεινε για μία πενταετία στο «Χόθορνς», αλλά αποφάσισε να σταματήσει στα 31 του το ποδόσφαιρο, έχοντας υποφέρει αρκετά και από τραυματισμούς.

Τα χρόνια πέρασαν, δεν είχε κάνει για κάποιον ιδιαίτερο λόγο την εμφάνισή του, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, για χάρη της Ρέξαμ, θέλει να επιστρέψει στο προσκήνιο. Και το δήλωσε δημόσια, με τον Ρόμπσον Κανού να αναρτά στο Twitter ένα μήνυμα περί επιστροφής στο ποδόσφαιρο. Είπε πως θα ήθελε να υπογράψει στη Ρέξαμ και να γυρίσει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δίχως καν να πληρωθεί.

Και αν είναι υποχρεωμένος να πάρει χρήματα, τότε ο κόσμος θα του υποδείξει σε ποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα θα τα δώσει!

Δημήτρης Μανάκος