Έξαλλος ο Έμερι με τους παίκτες του, τρομερός σεβασμός στον Ολυμπιακό: «Το άξιζαν και είναι… ξεκάθαρα φαβορί!»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ουνάι Έμερι, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό. Εκνευρισμένος, δυσαρεστημένος και απόλυτα ειλικρινής ο Ισπανός προπονητής.



Έξαλλος ο Έμερι με τους παίκτες του, τρομερός σεβασμός στον Ολυμπιακό: «Το άξιζαν και είναι… ξεκάθαρα φαβορί!»

Εκνευρισμένος παρουσιάστηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ο Ουνάι Έμερι.

Δεν του άρεσε η εικόνα της ομάδας του, φρόντισε να το καταστήσει σαφές με τις εκφράσεις και τα λόγια του, ενώ εκθείασε στον απόλυτο βαθμό τον Ολυμπιακό. Είπε πως ήταν καλύτερος και πως άξιζε να κερδίσει, ενώ τον έχρισε και το απόλυτο φαβορί στη ρεβάνς.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ουνάι Έμερι:

«Συγχαρητήρια, πραγματικά. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για την Πέμπτη. Δεν παίξαμε όπως παίζουμε γενικότερα. Πρέπει να είμαστε συνεπείς και να παίζουμε κάθε εβδομάδα με τον ίδιο τρόπο.

Δεν είχαμε συνοχή στον αγωνιστικό χώρο, χάσαμε τις θέσεις μας. Άξιζαν να μας κερδίσουν.»

Όσον αφορά για το αν εντυπωσιάστηκε από τον Ολυμπιακό: «Όχι. Είναι πολύ καλή ομάδα, έχουν εμπειρία και ήξερα ότι θα είναι δύσκολο στην Ευρώπη. Είναι το απόλυτο φαβορί πλέον ο Ολυμπιακός. Ξεκάθαρα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι!»

Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει το πέναλτι του Μπέιλι, στο πρώτο μέρος και την «κακή τύχη»: «Δεν υπάρχει κακή τύχη. Δεν ήμασταν συνεπείς. Εμείς δεν παίξαμε καλά. Άξιζαν να κερδίζουν. Ισορροπήσαμε την κατάσταση στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά και πάλι δεν παίζαμε καλά. Και όταν δεν παίζεις καλά, δεν αξίζει να σκοράρεις.»

Δημήτρης Μανάκος