Έναν βαθμό μακριά από την Premier League: Η Ίπσουιτς… έρχεται, τεράστιο «διπλό» με την Κόβεντρι! (vids)

Ένας βαθμός μακριά. Το όνειρο πιο κοντά από ποτέ. Η Ίπσουιτς τα κατάφερε! Είναι στην Championship και αν πάρει έναν βαθμό στην τελευταία αγωνιστική, θα είναι στην Premier League. Επικράτησε με 2-1 της Κόβεντρι εκτός έδρας, το γκολ της… ανόδου ο Μπέργκες στο 69’.



Έναν βαθμό μακριά από την Premier League: Η Ίπσουιτς… έρχεται, τεράστιο «διπλό» με την Κόβεντρι! (vids)

Μία τεράστια νίκη στην προ τελευταία αγωνιστική της Championship πανηγύρισε η Ίπσουιτς, η οποία επικράτησε με 2-1 της Κόβεντρι, εκτός έδρας, για να γίνει το απόλυτο φαβορί για την απευθείας άνοδο στην Premier League.

Το Σαββατοκύριακο είχε μείνει στην ισοπαλία και το 3-3 με τη Χαλ και πλέον, ήταν υποχρεωμένη να κερδίσει. Πέρασε ξανά… δύσκολα, έμοιαζε αγχωμένη, αλλά δύο στιγμές ήταν αρκετές.

Προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με τον Μουρ, αλλά ο Ράιτ, που είχε σκοράρει και στον ημιτελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι, ισοφάρισε την αναμέτρηση.

Το 1-1 ήταν γεγονός και… βόλευε τη Λιντς, αλλά η Ίπσουιτς είχε αποφασίσει πως θα επιστρέψει στην Premier League. Κέρδισε με το γκολ του Μπέργκες στο 69’ και πλέον χρειάζεται έναν βαθμό στην τελευταία αγωνιστική με την «υποβιβασμένη» Χάντερσφιλντ για να εκπληρώσει τον μεγάλο της στόχο!

Δημήτρης Μανάκος