Plot twist με Ρούμπεν Αμορίμ: «Η Τσέλσι πίσω από το ταξίδι στο Λονδίνο»!

Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στην αγγλική πρωτεύουσα, τα σενάρια τον ήθελαν να συζητά με τη Γουέστ Χαμ, αλλά ίσως η αλήθεια να είναι πολύ διαφορετική! Η Τσέλσι φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και ν’ αναζητά τον προπονητή που θ’ αντικαταστήσει τον Ποτσετίνο το φετινό καλοκαίρι!  



Plot twist με Ρούμπεν Αμορίμ: «Η Τσέλσι πίσω από το ταξίδι στο Λονδίνο»!

Ο Αμορίμ φάνταζε έτοιμος να συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ, αυτό δεν συνέβη ποτέ και οι «κόκκινοι» κατέληξαν στον Άρνε Σλοτ της Φέγενορντ.

Προτού το κλαμπ του λιμανιού αλλάξει ρότα, η Γουέστ Χαμ φερόταν να έχει μπει «σφήνα» στην υπόθεση και να συζητά με τον Αμορίμ, με τον τελευταίο να κάνει ταξίδι στο Λονδίνο.

Ο κόουτς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας απολογήθηκε γι’ αυτή την κίνηση που έκανε, ωστόσο, φαίνεται πως τα «σφυριά» τελικά δεν ήταν η ομάδα με την οποία κουβέντιασε!

Ο Πέδρο Σεπουλβέδα, ο ρεπόρτερ που από την πρώτη στιγμή παρακολουθούσε στενά τις εξελίξεις γύρω από τον Αμορίμ και τη Λίβερπουλ, «χτύπησε» το μεσημέρι της Τρίτης με ενημέρωση πως η Τσέλσι βρισκόταν πίσω από το ταξίδι του Πορτογάλου κόουτς στην Αγγλία!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανάρτησή του, η πτήση της 22ας Απριλίου ήταν πληρωμένη από τους «μπλε» και ο Αμορίμ συζήτησε με ανθρώπους της διοίκησης του κλαμπ στο Λονδίνο.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο φέρεται να βρίσκεται σε δύσκολη θέση και διόλου απίθανο είναι πια να τον δούμε να διαβαίνει την πόρτα της εξόδου από το «Στάμφορντ Μπριτζ» στο φινάλε της σεζόν…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης