Ο Κιν αρχίζει και... πείθεται για τον Χάαλαντ: «Έγινε παίκτης... Τσάμπιονσιπ»! (vid)

Ο Ρόι Κιν αρνείται πεισματικά να παραδεχθεί την αξία του Έρλινγκ Χάαλαντ, αλλά... τον ανέβασε κατηγορία μετά και τη συνεισφορά του Νορβηγού στο 2-0 της Σίτι κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ. 



Ο Κιν αρχίζει και... πείθεται για τον Χάαλαντ: «Έγινε παίκτης... Τσάμπιονσιπ»! (vid)

Φυσικά και με αρκετή δόση χιούμορ, αλλά καθιστώντας σαφές πως δεν εκτιμά τη γενικότερη προσφορά του στη Σίτι πέρα από το κομμάτι του σκοραρίσματος, ο Ρόι Κιν αναγκάστηκε ν' αναγνωρίσει λίγο περισσότερο την ποιότητα του Viking μετά το ματς στο City Ground. 

Ως γνωστόν, ο παλαίμαχος χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαρακτήριζε τον Χάαλαντ «παίκτη της LeagueTwo», αλλά αρχίζει και αλλάζει άποψη. «Βελτιώιθηκε, έγινε παίκτης... Τσάμπιονσιπ! Ήρθε από τον πάγκο, ήθελε να προκαλέσει αντίκτυπο κι όταν έχεις πίσω παίκτες όπως ο Ντε Μπρόινε, είναι σίγουρο ότι θα σε βρει και σε βοηθήσει» είπε ο Κιν στο SkySports. 

O Χάαλαντ έφτασε στα 21 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 της Σίτι στην έδρα της Φόρεστ, με τον πρώτο σκόρερ της φετινής Λίγκας να περνά στο ματς από τον πάγκο στο 62' και να βρίσκει δίχτυα στο 71'.  

 

 

Κώστας Ζάλιαρης