Ποτσετίνο για VAR: «Όλο αυτό έχει καταστρέψει το αγγλικό ποδόσφαιρο»!

Στην Τσέλσι έχουν μείνει με την οργή για το γκολ που δεν μέτρησε στο 90'+7' της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα, με τον VAR να στερεί μια μεγάλη ανατροπή από τους «μπλε». Για καταστροφή του αγγλικού ποδοσφαίρου απ' όλη την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την τεχνολογία έκανε λόγο ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. 



Ποτσετίνο για VAR: «Όλο αυτό έχει καταστρέψει το αγγλικό ποδόσφαιρο»!

Οι Λονδρέζοι αν και βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2-0 στο πρώτο μέρος του αγώνα στο Μπέρμιγχαμ, κατάφεραν να επανέλθουν, να ισοφαρίσουν με τους Μαντουέκε και Γκάλαγκερ και στις καθυστερήσεις έφτασαν στην ανατροπή με τον Ντισασί. 

Ο ρέφερι έπειτα και από υπόδειξη του VAR δεν μέτρησε το τρίτο τέρμα της Τσέλσι για φάουλ του Μπαντιασίλ στον Ντιέγκο Κάρλος, με αποτέλεσμα οι «μπλε» να εξαγριωθούν. 

 

 

Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του Ποτσετίνο πήγαν κατευθείαν στον ρέφερι με τη λήξη της αναμέτρησης και ο βοηθός του Αργεντινού προσπαθούσε να τους απομακρύνει.

«Έχει καταστρέψει το αγγλικό ποδόσφαιρο όλο αυτό. Είναι πια αστείο. Κανείς δεν κατάλαβε γιατί έχει πάρει αυτή την απόφαση, ούτε στην Άστον Βίλα το αντιλήφθηκαν, ούτε ο κόσμος... Αν κάθε τέτοια επαφή είναι φάουλ τότε δεν θα τελειώνει καμία ομάδα με 11 παίκτες το παιχνίδι» σχολίασε ο κόουτς της Τσέλσι. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης