Θα έχουμε… Έλληνα στα Play Offs της Championship: Η Νόριτς του Γιαννούλη, το «δώρο» της Ίπσουιτς και ένας υποβιβασμός! (vid)

Μπορεί η Νόριτς να έμεινε στο 2-2 με τη Σουόνσι στο «Κάροου Ρόουντ», όμως η Γουέστ Μπρομ ηττήθηκε στην 45η αγωνιστική της Championship και πλέον, αυτή πρέπει να κοιτάζει από… κάτω της. Όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα της Χαλ με την Ίπσουιτς, με φόντο το «θρίλερ» που πλησιάζει στην τελευταία αγωνιστική! Υποβιβάστηκε μαθηματικά η Χάντερσφιλντ!



Θα έχουμε… Έλληνα στα Play Offs της Championship: Η Νόριτς του Γιαννούλη, το «δώρο» της Ίπσουιτς και ένας υποβιβασμός! (vid)

Βρισκόμαστε στην 45η αγωνιστική της Championship, αλλά τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά, σε κάθε λογής «τομέα» του πρωταθλήματος.

Τι εννοούμε με αυτό; Πως η Λέστερ έχει ήδη επιστρέφει στην Premier League, πως η Ίπσουιτς είναι το απόλυτο φαβορί για να την ακολουθήσει, ενώ και στην εξάδα το πράγμα έχει «απλοποιηθεί», από την στιγμή που η Νόριτς και η Γουέστ Μπρομ έχουν συγκεντρώσει περισσότερους από 72 βαθμούς.

Δεν έχει τελειώσει ακόμη κάτι, θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο το τι θα κάνει η Χαλ με την Ίπσουιτς το βράδυ του Σαββάτου (27/04). Αλλά παρότι το σύνολο του Κάρλος Κορμπεράν ηττήθηκε από την εκπληκτική Σέφιλντ Γουένσντεϊ, είναι το φαβορί για να συμμετάσχει στα Play Offs.

Έχει 72 βαθμούς, είναι στην 6η θέση, έμεινε στο 2-2 η Νόριτς με τη Σουόνσι και την προσπέρασε. Είναι 5η, στο +1, θέλει «τρίποντο» επί της Μπέρμιγχαμ την τελευταία αγωνιστική, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία της στην πρώτη εξάδα.

Από εκεί και πέρα, είχαμε τη μεγάλη νίκη της Μίντλεσμπρο επί της Κάρντιφ με 4-1 εκτός έδρας, ενώ η Στόουκ επικράτησε με 1-0 απέναντι στη Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις», χάρη στο γκολ του Κάμπελ στο 36ο λεπτό!

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της 45ης αγωνιστικής της Championship:

Γουότφορντ – Σάντερλαντ 1-0

Κάρντιφ – Μίντλεσμπρο 1-4

Μίλγουολ – Πλίμουθ 1-0

Μπλάκμπερν – Κόβεντρι 0-0

Μπρίστολ Σίτι – Ρόδεραμ 2-0

Νόριτς – Σουόνσι 2-2

Σαουθάμπτον – Στόουκ 0-1

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Γουέστ Μπρομ 3-0

Χάντερσφιλντ – Μπέρμιγχαμ 1-1

 

Δημήτρης Μανάκος