Η ΚΠΡ την… τελείωσε: «Πανωλεθρία» της Λιντς, με το ένα πόδι στην Premier League η Ίπσουιτς!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ηττήθηκε με 4-0 η Λιντς από την ΚΠΡ εκτός έδρας και η Ίπσουιτς αποτελεί πλέον το απόλυτο φαβορί για να ανέβει στην Premier League. Θέλει πέντε βαθμούς σε τρία παιχνίδια, για να αποφύγει οποιαδήποτε ισοβαθμία!



Η ΚΠΡ την… τελείωσε: «Πανωλεθρία» της Λιντς, με το ένα πόδι στην Premier League η Ίπσουιτς!

Μία τεράστια νίκη απέναντι στη Λιντς πανηγύρισε η ΚΠΡ στην έναρξη της 45ης αγωνιστικής της Championship, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-0 στο «σπίτι» τους.

Και αν για εκείνους η εν λόγω νίκη σηματοδοτεί το αποφασιστικότερο βήμα παραμονής στην κατηγορία, καθώς έφτασαν τους 53 βαθμούς και… σώθηκαν, για τη Λιντς έγινε δεδομένο το γεγονός πως δεν θα ανέβει στην Premier League απευθείας, με συνέπεια να «μπλέξει» στα Play Offs.

Μην ξεχνάμε φυσικά πως ναι μεν την βλέπει κανείς δεύτερη τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά μετρά και δύο περισσότερα παιχνίδια από την Ίπσουιτς, με τη διαφορά τους να είναι ένας μόλις βαθμός! Συνεπώς, αν η Ίπσουιτς πάρει απλώς… πέντε πόντους στα τρία παιχνίδια που της υπολείπονται, «κλειδώνει» τη συμμετοχή της στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Πώς φτάσαμε σε αυτό το απίθανο 4-0; Ο Τσέαρ άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό και ο Άντερσεν διαμόρφωσε από το 22ο λεπτό, το σκορ του πρώτου μέρους.

Τα «παγώνια» ανοίχτηκαν πολύ περισσότερο και το «πλήρωσαν» στο φινάλε. Ο Ντάικς και ο Φιλντ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα και προς η «πανωλεθρία» ήταν γεγονός!

Δημήτρης Μανάκος