«Ακούστε, μόνο έτσι θ' ανέβουμε»: Η ηγετική πρωτοβουλία του Βάρντι!

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή και θέλει νΆ αποδειχθεί απλά… θέμα χρόνου η άμεση επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ. Για να επιτευχθεί αυτό, χρειάστηκε πριν από λίγες μέρες ένα καθοριστικό meeting με παρόντες μονάχα τους ποδοσφαιριστές της Λέστερ. Και αυτό ήταν πρωτοβουλία του Τζέιμι Βάρντι που θέλει να κάνει… κι άλλα πάρτι!  



«Ακούστε, μόνο έτσι θ' ανέβουμε»: Η ηγετική πρωτοβουλία του Βάρντι!

Είναι η «σημαία». Είναι ο άνθρωπος – Λέστερ. Είναι εκείνος που παίζει εκεί γιατί… το θέλει πιο πολύ από κάθε μεταγραφή και κάθε επιθυμία για μια διαφορετική κατάσταση. Που παρά τον υποβιβασμό πέρυσι τέτοια εποχή, επέλεξε να στηρίξει τις «αλεπούδες» και να τις επαναφέρει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο και να μη χυθεί όλη η καρδάρα με το γάλα, ο Βάρντι έπρεπε να κάνει κάτι. Να πάρει μια πρωτοβουλία. Και την πήρε.

Μετά τις απανωτές ήττες από Μίλγουολ και Πλίμουθ, κάλεσε σε meeting μονάχα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ούτε τον Μαρέσκα, ούτε τους συνεργάτες του, ούτε κάποιον άλλον. Οι παίκτες τα είπαν μεταξύ τους και έδωσαν όρκο να πετύχουν τον απόλυτο στόχο της ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ακολούθησαν το 2-1 επί της Γουέστ Μπρομ και το 5-0 επί της Σαουθάμπτον και πλέον ίσως και να είναι θέμα χρόνου η εξασφάλιση του «εισιτηρίου» για τη λαμπερή, πρώτη κατηγορία.

Κώστας Ζάλιαρης