Ο στόχος της Μπράιτον: «Πρώτα να κόψουμε το πρωτάθλημα από τη Σίτι, μετά να πάρουμε πρώην παίκτη της!»

Σπουδαίο παιχνίδι στο «Άμεξ» σε μερικές ώρες, η Μπράιτον υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι και οι στόχοι της είναι… δύο, μέχρι και το φινάλε του καλοκαιριού!



Ο στόχος της Μπράιτον: «Πρώτα να κόψουμε το πρωτάθλημα από τη Σίτι, μετά να πάρουμε πρώην παίκτη της!»
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το φινάλε της 29ης αγωνιστικής της Premier League, με την εξ’ αναβολής στροφή του πρωταθλήματος να ολοκληρώνεται με τη συνάντηση της Μπράιτον με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Άμεξ».

Οι «πολίτες» χρειάζονται το τρίποντο, προκειμένου να ξεπεράσουν τη Λίβερπουλ στη βαθμολογία και να συνεχίσουν το σερί τους, στον δρόμο προς το τέταρτο συνεχόμενο τίτλο της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Αλλά από την άλλη πλευρά, οι «γλάροι» έχουν οριοθετήσει έναν συγκεκριμένο στόχο. Πρώτα να κόψουν βαθμούς στον Πεπ Γκουαρδιόλα και εν συνεχεία, να αντικαταστήσουν, αν χρειαστεί, τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, με έναν πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι!

Ο λόγος για τον Βινσέντ Κομπανί, ο οποίος δύσκολα θα συνεχίσει στην Μπέρνλι αν αυτή υποβιβαστεί και ενδεχομένως η Μπράιτον θα αποτελέσει και την κορυφαία λύση που θα του παρουσιαστεί. Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος