Οι 10 παίκτες της Γιουνάιτεντ που μένουν σίγουρα στο «Ολντ Τράφορντ» - Έρχονται… μεγάλες αποχωρήσεις!

Ολικό «λίφτινγκ» στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχεται το καλοκαίρι, μόλις 10 ποδοσφαιριστές θέλει να διατηρήσει σε κάθε περίπτωση ο Έρικ Τεν Χαγκ στο «Ολντ Τράφορντ»!



Οι 10 παίκτες της Γιουνάιτεντ που μένουν σίγουρα στο «Ολντ Τράφορντ» - Έρχονται… μεγάλες αποχωρήσεις!

Είναι δεδομένο πως οδεύουμε σε ένα καλοκαίρι που θα λάβει χώρα ολική αναδόμηση στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών των «κόκκινων διαβόλων» έχει απογοητεύσει και ο Έρικ Τεν Χαγκ φημολογείται πως έχει δώσει στον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ μία λίστα, στην οποία αναγράφονται τα ονόματα που δεδομένα θέλει να διατηρήσει στο «Ολντ Τράφορντ».

Και σύμφωνα με την Daily Mirror, αυτά είναι μόνο… 10! Σε ποιους παίκτες αναφερόμαστε; Στον Αντρέ Ονάνα, στον Λισάντρο Μαρτίνες και τον νεαρό, Γουίλι Καμβουαλά, στον Λουκ Σο και τον Ντιόγο Νταλότ.

Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές της αμυντικής γραμμής που θα μείνουν στη Γιουνάιτεντ, με τους Κόμπι Μέινου και Μέισον Μάουντ να έχουν επίσης δεδομένα μία ακόμη σεζόν στο «Ολντ Τράφορντ». Ακολουθεί φυσικά ο αρχηγός της ομάδας, ο Μπρούνο Φερνάντες, αλλά και ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο με τον Ράσμους Χόιλουντ.

Ερωτηματικά αποτελούν ο Χάρι Μαγκουάιρ και ο Μάρκους Ράσφορντ, ενώ όλα δείχνουν πως στην έξοδο οδηγούνται σίγουρα τέσσερις ποδοσφαιριστές! Ο Ραφαέλ Βαράν, ο Καζεμίρο, που έχει και ιδιαίτερα «βαρύ» συμβόλαιο, ο Κρίστιαν Έρικσεν και ο Άντονι.

Εκτός πλάνων ο Άντονι Μαρσιάλ που δεν έχει αγωνιστεί από τον Δεκέμβριο, θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις και για τους Μέισον Γκρίνγουντ, Τζέιντον Σάντσο, που είναι δανεικοί!

Δημήτρης Μανάκος