Ένα… άλλο «Ολντ Τράφορντ» με τη Σέφιλντ – Τι αποφάσισαν οι κάτοχοι διαρκείας της Γιουνάιτεντ;

Σε μία απόφαση που προκάλεσε… εντυπώσεις προχώρησαν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αρκετούς κατόχους διαρκείας να επιστρέφουν στον σύλλογο τα εισιτήρια που έκαναν δικά τους για ολόκληρη τη σεζόν!



Ένα… άλλο «Ολντ Τράφορντ» με τη Σέφιλντ – Τι αποφάσισαν οι κάτοχοι διαρκείας της Γιουνάιτεντ;

Είναι προφανές πως οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν «ξενερώσει» με την φετινή πορεία της ομάδας τους και όσο περνάει ο καιρός, αυτό γίνεται ακόμη πιο ξεκάθαρο.

Τα αποτελέσματα της ομάδας έχουν δυσαρεστήσει το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό τους, με τους στόχους της σεζόν να μοιάζουν ιδιαίτερα μακριά… Το ενδεχόμενο της συμμετοχής της ομάδας στο επόμενο Champions League έχει «ξεθωριάσει», η ευρωπαϊκή πορεία φέτος τελείωσε νωρίς, και το μόνο που έχει απομείνει είναι το Κύπελλο Αγγλίας.

Ακόμη και σε αυτό όμως, ο τρόπος με τον οποίο προκρίθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό, δεν άφησε ικανοποιημένους τους φίλους της. Είδε το 3-0 να γίνεται… 3-3 με την Κόβεντρι, δεν κέρδισε «πόντους» με τον τρόπο που οι ποδοσφαιριστές της και ο Έρικ Τεν Χαγκ «μετέφρασαν» την πρόκριση!

Όλοι αυτοί οι λόγοι λοιπόν, έχουν οδηγήσει μεγάλη μερίδα των κατόχων διαρκείας στο «Ολντ Τράφορντ» να επιστρέψουν το εισιτήριο που έχουν πληρώσει! Άμεση συνέπεια; Να αναμένουμε ένα διαφορετικό «Ολντ Τράφορντ» στην συνάντηση με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς ο σύλλογος έκανε γνωστό πως υπάρχουν έξτρα εισιτήρια για να πουληθούν, από την στιγμή που πάρθηκε αυτή η απόφαση!

Δημήτρης Μανάκος