Αναζήτηση τέλος; Φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ ο Σλοτ – Το απίθανο «κοινό» στοιχείο με τον Κλοπ!

Συμφωνία… δεν έχουμε, αλλά ίσως η αναζήτηση να φτάνει προς το τέλος της. Φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ της Φέγενορντ, με ένα απίθανο… στατιστικό στοιχείο να τον ακολουθεί!  



Αναζήτηση τέλος; Φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ ο Σλοτ – Το απίθανο «κοινό» στοιχείο με τον Κλοπ!

Η Λίβερπουλ κυνηγάει με μεγάλο πάθος τον τίτλο της φετινής Premier League στις τελευταίες αγωνιστικές, για να αποχαιρετήσει ιδανικά τον Γιούργκεν Κλοπ που αποχωρεί στο φινάλε της σεζόν, αλλά την ίδια ώρα «τρέχουν» και οι εξελίξεις για την επόμενη ημέρα.

Πόσω δε μάλλον από την στιγμή που ο Τσάμπι Αλόνσο επέλεξε να μείνει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και ο Ρούμπεν Αμορίμ αποτελεί βασικό υποψήφιο για να διαδεχθεί τον Ντέιβιντ Μόγιες στη Γουέστ Χαμ.

Η αναζήτηση προπονητή στη Λίβερπουλ λοιπόν συνεχίζεται και όλα δείχνουν πως αυτή… φτάνει στο τέλος της! Στην κορυφή της λίστας των «κόκκινων» λοιπόν, για να αναλάβει τα ηνία του club είναι ο Άρνε Σλοτ.

Ο 45χρονος Ολλανδός είναι από τους πλέον επιτυχημένους προπονητές στη χώρα του τα τελευταία χρόνια, με τη δουλειά του να φαίνεται αρχικά στην Άλκμααρ τη σεζόν 2019-20 όταν αμφισβήτησε στα ίσα την ανωτερότητα του Άγιαξ (ήρθε δεύτερη στη διαφορά τερμάτων σε σύγκριση με τον Αίαντα) και τα τελευταία χρόνια να έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Φέγενορντ.

Υπάρχει φυσικά ένα ακόμη εντυπωσιακό στοιχείο που «θυμίζει» Λίβερπουλ, πριν καν ο Σλοτ την αναλάβει. Το γεγονός πως την τελευταία τριετία, οι μοναδικές ομάδες που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσει 62+ βαθμούς από losing positions, ήταν η ομάδα του και η… Λίβερπουλ! Από 62 πήραν Φέγενορντ και «κόκκινοι», με τον Σλοτ να αρέσκεται στο επιθετικό παιχνίδι, με μεγάλο ρίσκο!

Δημήτρης Μανάκος