Δικαιολογείται ή το συνεχίζει ο Άντονι κατά της Κόβεντρι; «Απάντησα για τον… κόσμο της Γιουνάιτεντ!»

Κατηγορεί την Κόβεντρι και συγκεκριμένα, τον Ράιτ, που διαμόρφωσε το 3-3 της κανονικής διάρκειας ο Άντονι, λέγοντας πως εξαιτίας της κίνησής του, μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει, μόλις προκρίθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!



Δικαιολογείται ή το συνεχίζει ο Άντονι κατά της Κόβεντρι; «Απάντησα για τον… κόσμο της Γιουνάιτεντ!»

Η αλήθεια είναι πως μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εξασφάλισε την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όμως ουδείς πανηγύρισε την εν λόγω επιτυχία ως κάτι αξιέπαινο.

Διότι η Κόβεντρι έκανε το 3-0… 3-3, έστειλε το ματς στα πέναλτι, ήταν απόλυτα ανταγωνιστική και απείχε μερικά εκατοστά από την ολική ανατροπή, αναλογικά με το γκολ που πέτυχε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης.

Ωστόσο, ο Άντονι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βλέπει διαφορετικά τα πράγματα, πράγμα που απέδειξε και με την κίνησή του, και με την ανάρτηση στην οποία αισίως προέβη.

Αρχικά, πήγε να πανηγυρίσει την πρόκριση, κλείνοντας τα αυτιά του στους παίκτες της ομάδας της Championship, και… τώρα εξήγησε τον λόγο. Δικαιολογείται ή το… συνεχίζει, δίχως να πτοείται από τις ποικίλες αντιδράσεις που προέκυψαν;

«Η Κόβεντρι απέδειξε για ποιον λόγο έφτασε στον ημιτελικό. Θέλαμε να φτάσουμε εμείς στον τελικό για τον κόσμο μας και τα καταφέραμε. Ο τρόπος όμως, που ένας παίκτης τους συμπεριφέρθηκε στον κόσμο μας, δεν ήταν ωραίος. Και πάνω στην ένταση της στιγμής, απάντησα στις προκλήσεις, με μία φυσική αντίδραση, ώστε να υπερασπιστώ την ομάδα μου!»

Δημήτρης Μανάκος