Η Φόρεστ δεν σταματά: Ζήτησε τα ηχητικά του ρέφερι με τον VAR για τα τρία πέναλτι!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίζεται έξαλλος έπειτα απ’ όσα συνέβησαν στο ματς της Φόρεστ με την Έβερτον και πλέον με επίσημη επιστολή, η ομάδα του Νούνο Σάντο ζητά τη δημοσιοποίηση των ηχητικών ντοκουμέντων για τις συνομιλίες διαιτητή και VAR στις περιπτώσεις των τριών πέναλτι!  



Η Φόρεστ δεν σταματά: Ζήτησε τα ηχητικά του ρέφερι με τον VAR για τα τρία πέναλτι!

Από το απόγευμα της Κυριακής έχει ξεσπάσει ένας μεγάλος «πόλεμος» ανάμεσα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και την PGMOL για τη διαιτησία.

Στο «Γκούντισον Παρκ», οι «tricky trees» ηττήθηκαν 2-0, αλλά παραπονέθηκαν εντόνως και ενδεχομένως δικαίως για περιπτώσεις πέναλτι που δεν τους δόθηκαν.

Η Φόρεστ ξεκαθάρισε πως ανοίγει μεγάλη κόντρα, κατέστησε σαφές πως θα εξετάσει κάθε πιθανή επιλογή δια της νομικής οδού, έθιξε την ακεραιότητα του Στιούαρτ Άτγουελ που βρισκόταν στο VAR λέγοντας πως είναι οπαδός της Λούτον και τώρα κάνει το επόμενο βήμα.

Το κλαμπ ζήτησε με επίσημη επιστολή προς την PGMOL να δημοσιοποιήσει τα ηχητικά ντοκουμέντα της συνομιλίας του ρέφερι με τον VAR, προκειμένου να μάθουν όλοι όσα ειπώθηκαν στις φάσεις των τριών πέναλτι τα οποία ζήτησε η ομάδα του Σάντο.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης