Η Λίβερπουλ είναι ξανά εδώ: Μεγάλο «διπλό» επί της Φούλαμ, ισόβαθμη στην κορυφή με την Άρσεναλ! (vids)

Νίκη ή… νίκη ήταν το ταξίδι στο «Κρέιβεν Κότατζ» για τη Λίβερπουλ και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, παρότι αγχώθηκε για 45 λεπτά, κατάφερε να πανηγυρίσει πειστικά στο φινάλε. Επικράτησε με 3-1, άφησε πίσω της την «γκέλα» με την Κρίσταλ Πάλας και βρίσκεται μαζί με την Άρσεναλ, στην κορυφή της Premier League. Πολύτιμος ο Ντιόγο Ζότα, πρώτο γκολ για τον Γκράβενμπερχ στο «Νησί», σκόραρε ξανά με φάουλ ο Αλεξάντερ Άρνολντ!



Η Λίβερπουλ είναι ξανά εδώ: Μεγάλο «διπλό» επί της Φούλαμ, ισόβαθμη στην κορυφή με την Άρσεναλ! (vids)

Στο σημείο της σεζόν που βρισκόμαστε, δεν υφίσταται παιχνίδι που να αποτελεί απλή υπόθεση. Για καμία ομάδα, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται, οποιαδήποτε και αν είναι η βαθμολογική της θέση.

Η Λίβερπουλ, που γενικώς δεν είναι στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική της «φάση», το διαπίστωσε ξεκάθαρα απέναντι στη Φούλαμ. Πόσω δε μάλλον από την στιγμή που για ακόμη μία φορά φέτος, είδε την εστία της να παραβιάζεται.

Οι «κόκκινοι» όμως, ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη, ώστε να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την Κρίσταλ Πάλας και να πάνε στο «Γκούντισον Παρκ», με την ψυχολογία τους καλά. Και τα κατάφεραν, κερδίζοντας με 3-1 στο «Κρέιβεν Κότατζ».

Πώς φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα; Η πρώτη καλή στιγμή έλαβε χώρα στο 3ο λεπτό, με τον Ντίας να μην μπορεί από κοντά να κερδίσει τον Λένο.

Η Φούλαμ ισορρόπησε την κατάσταση, δεν απειλήθηκε για σχεδόν 25 λεπτά, αλλά ο Αλεξάντερ Άρνολντ με μία υπέροχη εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 στο 32’.

Ο Καστάν απάντησε όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τους Λονδρέζους να αγχώνουν τη Λίβερπουλ, η οποία προερχόταν και από το ταξίδι στην Ιταλία.

Ωστόσο, προτού φτάσουμε στο 60ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν βρει τη λύση. Ο Γκράβενμπερχ, με το πρώτο του γκολ με την κόκκινη φανέλα, έκανε το 2-1, σκοράροντας με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής.

Ανέκτησε τη χαμένη της ψυχολογία η Λίβερπουλ, είχε μεγάλη στιγμή στο 60’ με τον Ζότα, αλλά στο 72’ ο Πορτογάλος δεν θα έχανε και δεύτερη. Βρήκε δίχτυα, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και με το 100ο του γκολ στην Premier League, η ομάδα του ανεβαίνει στην 2η θέση της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με την πρωτοπόρο Άρσεναλ!

Δημήτρης Μανάκος