«Ήρθαμε… 7.000 και σας κερδίσαμε»: Τεράστιο «διπλό» της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με την Μπλάκμπερν! (vid)

Μία νίκη μισή… παραμονή πανηγύρισε η Σέφιλντ Γουένσντεϊ επί της Μπλάκμπερν, εκτός έδρας, με 3-1! Σπουδαία εμφάνιση και τρεις βαθμοί «χρυσάφι», σε απόλυτη αποθέωση από τους 7.000 φίλους της που βρέθηκαν στο «Ίγουντ Παρκ». Καθοριστικό το γκολ του Τζόνσον, ένας «τελικός» το Χάντερσφιλντ – Μπέρμιγχαμ, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!



«Ήρθαμε… 7.000 και σας κερδίσαμε»: Τεράστιο «διπλό» της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με την Μπλάκμπερν! (vid)

Μία τεράστια νίκη, η οποία ενδεχομένως θα διαδραματίσει και κομβικό ρόλο, ως προς την παραμονή της στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, πανηγύρισε η Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Μπλάκμπερν, η οποία βρισκόταν στους 49 βαθμούς και γνώριζε πως αν έφευγε από το «Ίγουντ Παρκ» με το «διπλό», θα ανέβαινε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και θα την πλησίαζε στους δύο βαθμούς. Και αυτό ακριβώς έκανε, με το τελικό 3-1 να σηματοδοτεί πως αν κερδίσει τα δύο τελευταία της παιχνίδια, θα παραμείνει στην Championship!

Η συμπαράσταση των 7.000 φίλων της ήταν εκπληκτική και μόλις στο 6ο λεπτό, ο Γουίντας άνοιξε το σκορ. Ισοφάρισε άμεσα η Μπλάκμπερν, πίεσε για την ολική ανατροπή, αλλά οι φιλοξενούμενοι άντεξαν.

Και στην επανάληψη, πίστεψαν πως μπορούν να κερδίσουν. Προηγήθηκαν με γκολ του Τζόνσον στο 58ο λεπτό, το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα, και έφτασαν στο τελικό αποτέλεσμα με αυτογκόλ του Πιρς, έξι λεπτά αργότερα.

Σπουδαία επικράτηση, άφησε από κάτω της στο -1 και το -3 αντίστοιχα τις Μπέρμιγχαμ και Χάντερσφιλντ η Σέφιλντ. Έχει παιχνίδια με τη Γουέστ Μπρομ στο «σπίτι» της και τη Σάντερλαντ εκτός έδρας. Αν πάρει έξι βαθμούς, σώζεται, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, θα πρέπει να δει τι έκαναν οι άλλες δύο μεταξύ τους, σε έξι ημέρες από… σήμερα!

Δημήτρης Μανάκος