Μία χαμένη σεζόν: Η Γκέιτσχεντ μπήκε στην εξάδα, είχε «ιστορική» ευκαιρία και αποκλείστηκε από την EFL!

Να σώζεσαι πέρυσι στην τελευταία αγωνιστική, να φτάνεις φέτος στην πρώτη εξάδα, να μπαίνεις στη διαδικασία των Play Offs με 75 βαθμούς και να μην σου επιτρέπουν να παίξεις. Μία «ταινία τρόμου» παρακολουθεί η Γκέιτσχεντ, που είδε την EFL να της στερεί τη δυνατότητα για μία «ιστορική» ευκαιρία!



Μία χαμένη σεζόν: Η Γκέιτσχεντ μπήκε στην εξάδα, είχε «ιστορική» ευκαιρία και αποκλείστηκε από την EFL!

Έχει κάνει απίθανη σεζόν. Πέρυσι, σώθηκε στο φινάλε της χρονιάς και παρέμεινε στη National League και φέτος, κατάφερε να κάνει το βήμα παραπάνω.

Όχι απλά έμεινε στην κατηγορία, αλλά κατόρθωσε να ξεπεράσει τη Χάλιφαξ, να μπει στην πρώτη εξάδα και με τους 75 βαθμούς που συγκέντρωσε, να κλείσει μία θέση στα Play Offs!

Όλοι περίμεναν πως η Γκέιτσχεντ θα έκανε ό,τι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να αγωνιστεί σε επαγγελματική κατηγορία, για πρώτη φορά σε ολόκληρη την ιστορία της. Αλλά η EFL δεν της το επέτρεψε, καθώς η Γκέιτσχεντ δεν ανανέωσε το γήπεδό της. Έπρεπε να έρθει σε συμφωνία για δεκαετή παραμονή της εκεί, δεν πρόλαβε την προθεσμία και η EFL την τιμώρησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο!

Επί της ουσίας, η Γκέιτσχεντ έχασε την χρονιά της. Δεν θα παίξει στους ημιτελικούς, με τη Σόλιχαλ Μουρς να ευνοείται και να προκρίνεται απευθείας στον ημιτελικό!

Δημήτρης Μανάκος