Όλη η Αγγλία περιμένει… νέα: Εκτός αποστολής ο Χάαλαντ, ο Πεπ μίλησε για τραυματισμό!

Εκτός αποστολής για τον ημιτελικό της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι ο Έρλινγκ Χάαλαντ λόγω τραυματισμού. Το επιβεβαίωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, μεγάλη η ανησυχία στους «πολίτες», άπαντες αναμένουν εξελίξεις!



Όλη η Αγγλία περιμένει… νέα: Εκτός αποστολής ο Χάαλαντ, ο Πεπ μίλησε για τραυματισμό!

Χωρίς το βαρύ «πυροβολικό» της ταράχθηκε η Μάντσεστερ Σίτι στον ημιτελικό του FA Cup απέναντι στην Τσέλσι, με τον Νορβηγό να μην βρίσκεται καν στην αποστολή της ομάδας!

Σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Χάαλαντ έμεινε εκτός λόγω προβλήματος τραυματισμού και άγνωστο παραμένει για πόσο θα απουσιάσει από τα πλάνα του Ισπανού τεχνικού.

«Ο Χάαλαντ είναι τραυματίας. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό, αλλά δεν είναι διαθέσιμος για σήμερα. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει στο επόμενο ματς», δήλωσε ο Γκουαρδιόλα πριν το ματς με τους «μπλε».

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Νορβηγός είχε περάσει αλλαγή στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League την Τετάρτη (17/04), στο ξεκίνημα της παράτασης.

Πλέον, μένει να δούμε πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του, ενώ το επόμενο παιχνίδι της Σίτι να είναι την Πέμπτη (25/04) απέναντι στην Μπράιτον στο «Άμεξ».

Άρτεμις Κλεφτάκη