Ελληνικό δώρο από την Κάρντιφ σε Λιντς και Ίπσουιτς: Τεράστια ανατροπή στις καθυστερήσεις, έμεινε 4η η Σαουθάμπτον! (vids)

«Δώρο» στη Λιντς και την Ίπσουιτς έκαναν ο Δημήτρης Γούτας και ο Μανώλης Σιώπης, κερδίζοντας με εντυπωσιακή ανατροπή τη Σαουθάμπτον με 2-1. «Μπλόκαρε» η Νόριτς κόντρα στην Μπρίστολ Σίτι, «ξεμπέρδεψαν» με την παραμονή τους Στόουκ και Σουόνσι!



Ελληνικό δώρο από την Κάρντιφ σε Λιντς και Ίπσουιτς: Τεράστια ανατροπή στις καθυστερήσεις, έμεινε 4η η Σαουθάμπτον! (vids)

Πρόκειται πιθανώς για την πιο θεαματική Championship των τελευταίων ετών, αν αναλογιστεί κανείς πως όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά.

Η Λέστερ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, Λιντς και Ίπσουιτς δεν παίζουν το Σαββατοκύριακο, η Σαουθάμπτον ηττήθηκε μετά από πέντε παιχνίδια με ανατροπή!

Αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Κάρντιφ, ο Μανώλης Σιώπης και ο Δημήτρης Γούτας ήταν βασικοί και… εξαιρετικοί. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ, χάρη στο γκολ του Αρίμπο, αλλά δεν τα παράτησαν ποτέ. Βοήθησαν πολύ οι αλλαγές του Ερόλ Μπουλούτ, ισοφάρισε ο Ντιεντχίου στο 68' και είχαμε και... συνέχεια! Διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ο Άσφορντ στις καθυστερήσεις, με τους «αγίους» να μένουν στην 4η θέση της βαθμολογίας, στο -3 από τα «παγώνια».

Από εκεί και πέρα, η Νόριτς είχε την ευκαιρία να «κλειδώσει» την εξάδα, αλλά μπλόκαρε και αυτή με αντίπαλο την Μπρίστολ Σίτι. Παρατάχθηκε δίχως τον Ρόου στη σύνθεσή της, βρέθηκε να «κυνηγάει» στο δεύτερο μέρος, αλλά απάντησε άμεσα.

Ο Σαίνθ ισοφάρισε πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας, τα «καναρίνια» του Δημήτρη Γιαννούλη πίεσαν, αλλά ήταν αργά. Συνεχίζουν πάντως να βρίσκονται στην 6η θέση, σε απόσταση έξι βαθμών από τη Χαλ, που έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με τη Γουότφορντ.

Τέλος, Σουόνσι και Στόουκ φαίνεται πως έβαλαν τέλος σε οποιαδήποτε συζήτηση τους περιλαμβάνει, αναφορικά με τον υποβιβασμό, επικρατώντας των Χάντερσφιλντ και Πλίμουθ αντίστοιχα. Στη «ζώνη» του υποβιβασμού ξανά η πρώτη, αναμένει το αποτέλεσμα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με την ΚΠΡ, για να μάθει αν θα είναι 23η ή 22η το βράδυ του Σαββάτου!

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της 44ης αγωνιστικής της Championship:

Γουότφορντ – Χαλ 0-0

Κάρντιφ – Σαουθάμπτον 2-1

Νόριτς – Μπρίστολ Σίτι 1-1

Σάντερλαντ – Μίλγουολ 0-1

Στόουκ – Πλίμουθ 3-0

Χάντερσφιλντ – Σουόνσι 0-4

 

Δημήτρης Μανάκος