Εννέα χρόνια περίμεναν αυτή την στιγμή: Η επιστροφή του Στιβ Έβανς στη Ρόδεραμ και ένα γήπεδο… όρθιο! (vid)

«Ουραγός», έχει υποβιβαστεί, επιστρέφει στην Championship και γεμίζει το γήπεδό της, μόνο και μόνο επειδή αυτός γύρισε. Ο λόγος για τον Στιβ Έβανς και τη Ρόδεραμ, η οποία περίμενε αυτή την στιγμή εννέα χρόνια!



Εννέα χρόνια περίμεναν αυτή την στιγμή: Η επιστροφή του Στιβ Έβανς στη Ρόδεραμ και ένα γήπεδο… όρθιο! (vid)

Μπορεί η Ρόδεραμ να υποβιβάζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή ως «ουραγός» της Championship, όμως τη σεζόν 2023-24 δεν θα τη λησμονήσει ποτέ.

Ναι, μπορεί να ακούγεται οξύμωρο αυτό, αλλά η αλήθεια είναι πως μία αλλαγή προπονητή μπορεί να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα. Και υπό αυτή τη συνθήκη λειτούργησε η διοίκηση της ομάδας, η οποία έπεισε τον Στιβ Έβανς να αφήσει την Στίβενεϊτζ της League One, αφότου βεβαιώθηκε πως δεν ανεβαίνει και να επιστρέψει στο club μετά από εννέα χρόνια.

Πρόκειται ξεκάθαρα για μία επικοινωνιακή νίκη της Ρόδεραμ, καθώς ο Έβανς βρισκόταν μία διετία στην Στίβενεϊτζ, είχε δώσει 120 παιχνίδια στον πάγκο της και είχε απορρίψει μέχρι και ομάδες της Championship για να συνεχίσει τη δουλειά του. Όταν όμως, παρουσιάστηκε το ενδεχόμενο επιστροφής στη Ρόδεραμ, όλα σταμάτησαν να… κινούνται.

Είπε το «ναι», αγαπήθηκε πολύ εκεί, έμεινε από το 2012 μέχρι το 2015, έδωσε 172 παιχνίδια στην τεχνική της ηγεσία. Η συμφωνία ανακοινώθηκε και ένα ολόκληρο γήπεδο τον περίμενε.

Στο ματς με την Μπέρμιγχαμ έκανε την εμφάνισή του, αποθεώθηκε και χειροκρότησε τον κόσμο. Υπέροχος Στιβ Έβανς, γύρισε και πάλι, εννέα χρόνια μετά!

Δημήτρης Μανάκος