«Θα πας να το απολαύσεις, όχι να πληρωθείς»: Ο Καθόρλα σε ακόμα μια πανέμορφη ποδοσφαιρική ιστορία!

Ο αγαπητός σε όλους, Σάντι Καθόρλα, έχοντας πάει κόντρα σε γιατρούς και επιστήμες συνεχίζοντας να παίζει ποδόσφαιρο, έφτιαξε ακόμα μια πανέμορφη ποδοσφαιρική ιστορία με την επιστροφή του στην Οβιέδο. Η συμβουλή της συζύγου του, το χαμόγελο του μικρού παιδιού και το ενδιαφέρον για τις ακαδημίες!  



«Θα πας να το απολαύσεις, όχι να πληρωθείς»: Ο Καθόρλα σε ακόμα μια πανέμορφη ποδοσφαιρική ιστορία!

Είναι από τους χαρακτήρες που κατατάσσονται στους «αντι-εμπορικούς». Η ποιότητά του δύσκολα συγκρίνεται με τους συναδέλφους του, σε αυτά που έχει μάθει να κάνει και στον άρτιο τρόπο με τον οποίο τα κάνει. 

Η ιστορία με το πόδι του, το μικρόβιο που τον έφτασε πολύ κοντά στο να μην καταφέρει να περπατήσει ξανά κανονικά και η επιμονή που έδειξε μετά από αμέτρητα χειρουργεία, πηγαίνοντας κόντρα σε όλους για να επιστρέψει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, απέδειξε γιατί ο Σάντι βρίσκεται στις καρδιές όλων.

Και τώρα, το νέο κεφάλαιο αυτού του τρομερά ρομαντικού τύπου και ποδοσφαιριστή. Επέστρεψε στην ομάδα των παιδικών του χρόνων. Τη Ρεάλ Οβιέδο.

«Αν μπορούσα να παίζω δίχως να πληρώνομαι, θα το έκανα. Αλλά δεν επιτρέπεται.

Η σύζυγός μου, όταν το συζήτησαμε, μου είπε “θα πας εκεί να το απολαύσεις, όχι για να πληρωθείς. Θα πας να βοηθήσεις, να δώσεις στον κόσμο και στην κοινότητα...».

Έτσι μίλησα με τον μάνατζέρ μου και τον πρόεδρο και τους ξεκαθάρισα πως ήθελα τον μικρότερο μισθό, το 10% από τις πωλήσεις της φανέλας μου θα πηγαίνει στις ακαδημίες για ενίσχυση και συμφωνήσαμε σε ένα βράδυ».

Mε αυτά τα λόγια, ο Σάντι Καθόρλα έχει μόνιμη θέση στην καρδιά όλων μας!

Κώστας Ζάλιαρης