Με Ενκουνκού το πρέσινγκ της Τσέλσι για την Ευρώπη!

Ο Κριστόφ Ενκουνκού εδώ και μερικές μέρες καταφέρνει να πάρει μέρος σε ένα κομμάτι των κανονικών προπονήσεων της Τσέλσι και θα είναι ευλογία για τους «μπλε» να δουν το Γάλλο να είναι παρών στην τελική ευθεία της σεζόν και το κυνήγι των ευρωπαϊκών θέσεων! 



Με Ενκουνκού το πρέσινγκ της Τσέλσι για την Ευρώπη!

Ο εκ των πιο άτυχων παικτών της Τσέλσι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο με απανωτούς τραυματισμούς και έχοντας κληθεί να διαχειριστεί και πνευματικά όλες αυτές τις αναποδιές, σταδιακά επιστρέφει γι' ακόμα μια φορά σε φουλ ρυθμούς. 

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ανέφερε ο διεθνής επιθετικός τις τελευταίες μέρες καταφέρνει και συμμετέχει σε ένα μέρος της κανονικής προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας, ωστόσο, ουδείς βιάζεται για την ολική επαναφορά του παίκτη στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. 

Βέβαια, εφόσον η Τσέλσι περάσει απόψε το εμπόδιο της Σίτι και βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, αλλά και φορτσάρει για τις ευρωπαϊκές θέσεις της βαθμολογίας έχοντας κλείσει την «ψαλίδα», ο Ενκουνκού μόνο καλό μπορεί να κάνει στα τελευταία ματς της χρονιάς. 

Κώστας Ζάλιαρης