Το σουτ με το οποίο ξεκαρδίστηκε ο Κλοπ: Θα του μείνει αξέχαστος ο Λούκας (vid)

Αν ρωτήσουν τον Κλοπ για τις πιο ευχάριστες και αστείες στιγμές του στη Λίβερπουλ σε λίγο καιρό που θα έχει αποχωρήσει, δεν γίνεται να μην αναφερθεί στο περιστατικό που συνέβη σαν σήμερα, 20 του Απρίλη, το 2016, στον πρώτο του καιρό στον πάγκο των «κόκκινων» με το αποτυχημένο σουτ του Λούκας Λέιβα!



Το σουτ με το οποίο ξεκαρδίστηκε ο Κλοπ: Θα του μείνει αξέχαστος ο Λούκας (vid)

Από τότε είχε δείξει ότι ναι μεν επιχειρούσε να χτίσει κάτι καλό και να εκμεταλλευτεί αυτό το δώρο που του έκανε η μοίρα να «κουμπώσει» τόσο πολύ με το DNA της Λίβερπουλ και να γράψει μοναδική ιστορία. 

Ήξερε και τότε ποια πράγματα είχαν μεγαλύτερη σημασία και πού ακριβώς κατατάσσει το ποδόσφαιρο στη λίστα με όσα τον επηρεάζουν ψυχικά μέσα στη μέρα του. 

Πριν από ακριβώς 8 χρόνια, λοιπόν, ο Λούκας Λέιβα παίρνει την πρωτοβουλία να σουτάρει από απόσταση σε ντέρμπι με την Έβερτον στο «Άνφιλντ», με το σκορ ήδη στο 4-0 για τους «κόκκινους». 

Το αποτέλεσμα είναι τραγικό και ο Κλοπ ξεκαρδίζεται με τον ποδοσφαιριστή του στον πάγκο! Γιατί είδε την αστεία πλευρά, γιατί ήταν χαλαρός και γιατί ναι μεν το επέτρεπε η διαφαινόμενη νίκη, αλλά είχε αρχίσει ήδη ν' αναπτύσσει τέτοιες σχέσεις με τους παίκτες του που ήξερε ότι κανείς δεν θα έβλεπε περίεργα την αντίδρασή του... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης