Η αγωνία του Γκουαρδιόλα είναι ευτυχία για τον Ποτσετίνο: Τι συμβαίνει με Χάαλαντ και Ντε Μπρόινε

Και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να τους βρει ανέτοιμους απέναντί του, ο Ποτσετίνο τρίβει τα χέρια του. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αντιλαμβάνεται πως οι Χάαλαντ και Ντε Μπρόινε δεν είναι στην ιδανική κατάσταση ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου με τους «μπλε» στο «Γουέμπλεϊ». 



Η αγωνία του Γκουαρδιόλα είναι ευτυχία για τον Ποτσετίνο: Τι συμβαίνει με Χάαλαντ και Ντε Μπρόινε

Η υπερπροσπάθεια στον επαναληπτικό προημιτελικό της Τετάρτης κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, με το παιχνίδι να πηγαίνει μέχρι και τα πέναλτι και εκεί να κάνει τη διαφορά ο Λούνιν, είχε αντίκτυπο στην κατάσταση των παικτών της Σίτ. 

Οι Χάαλαντ και Ντε Μπρόινε ζήτησαν και έγιναν αλλαγή στην αναμέτρηση και προφανώς υπήρχε λόγος για να συμβεί αυτό σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. 

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε πως ο Νορβηγός αισθάνθηκε μυϊκές ενοχλήσεις και σχολίασε πως: «Θα δούμε πως θα είναι μέχρι την ώρα του αγώνα». 

Από την πλευρά του, ο Βέλγος «μαέστρος» της Σίτι εμφανίστηκε τρομερά κουρασμένος κι αυτό άρχισε να του προκαλεί πόνο στα πόδια. «Είναι πολύ καλύτερα τώρα, αλλά ήταν πολύ κουρασμένος και αυτό τον επηρέασε σωματικά» είχε να πει ο Γκουαρδιόλα. 

Αν τα δυο πιο σημαντικά «όπλα» του Πεπ βρίσκονται μακριά από τον καλό τους εαυτό σε μερικές ώρες στο «Γουέμπλεϊ», ο Ποτσετίνο θα πρέπει να ευγνωμονεί την τύχη του! 

Κώστας Ζάλιαρης