«Αυτόν θέλει η Άρσεναλ»: Το όνομα που δεν πίστευε κανείς και η αγορά ενός σπιτιού στο Νιούκαστλ!

Αποκάλυψε τον βασικότερο μεταγραφικό στόχο της Άρσεναλ ο έγκριτος δημοσιογράφος, David Ornstein, και δεν το περίμενε κανείς. Μία αγορά ενός… σπιτιού όμως, είναι ικανή να βάλει τέλος σε κάθε σενάριο!



«Αυτόν θέλει η Άρσεναλ»: Το όνομα που δεν πίστευε κανείς και η αγορά ενός σπιτιού στο Νιούκαστλ!

Είναι δεδομένο πως η Άρσεναλ αναμένεται να προβεί σε σημαντικές προσθαφαιρέσεις τη νέα σεζόν, με αρκετούς ποδοσφαιριστές να μην έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στο νέο ρόστερ των «κανονιέρηδων».

Έχουν συμβόλαιο ο Γκαμπριέλ Ζεσούς και ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο, αλλά την ίδια ώρα, ουδείς γνωρίζει αν θα συμφωνήσουν να παραμείνουν, σε περίπτωση που δεν έχουν θέση βασικού την επόμενη χρονιά.

Παράλληλα, παίκτες όπως ο Φάμπιο Βιέιρα, ο Σμιθ Ρόου, ο Έντι Ενκέτια και ο Ρις Νέλσον, δεν γνωρίζουν το μέλλον τους, όπως συμβαίνει και με τον Κίραν Τίρνι που θα επιστρέψει από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Διαφορετική περίπτωση ο Άαρον Ράμσντεϊλ, αν αποχωρήσει θα πρέπει να αγοράσει και τερματοφύλακα η Άρσεναλ.

Θα έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα λοιπόν ο Μικέλ Αρτέτα και ανεξάρτητα από το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του Ζορζίνιο, ο Ισπανός θέλει έναν παίκτη στο κέντρο. Το όνομα αποκαλύφθηκε από τον έγκριτο δημοσιογράφο, David Ornstein, και δεν το περίμενε κανένας.

Ο λόγος για τον Μπρούνο Γκιμαράες, ο οποίος αποτελεί στόχο της Άρσεναλ, παρότι έχει συμβόλαιο με τη Νιούκαστλ. Και στο σημείο αυτό, μπαίνει στη συζήτηση και το… σπίτι του.

Διότι ο Βραζιλιάνος μέσος αγόρασε νέο σπίτι στο Νιούκαστλ, με συνέπεια αρκετοί να πιστεύουν πως συνεχίζει στις «καρακάξες», τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμη!

Δημήτρης Μανάκος