Ο Μαρτίνες λείπει, με ποιον θα παίξει η Βίλα με τον Ολυμπιακό; Μνήμες... Θεσσαλονίκης «ξυπνούν» στην Αγγλία!

Και τώρα που θα λείψει ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, ποιος παίζει απέναντι στον Ολυμπιακό, κάτω από τα δοκάρια της Άστον Βίλα; Αυτό ρωτούν οι φίλοι της, αλλά η απάντηση είναι απλή. Ο Όλσεν «επιστρατεύεται» και θα συναντήσει στην καριέρα του τους «ερυθρολεύκους», με 3η διαφορετική ομάδα!



Ο Μαρτίνες λείπει, με ποιον θα παίξει η Βίλα με τον Ολυμπιακό; Μνήμες... Θεσσαλονίκης «ξυπνούν» στην Αγγλία!

Ήταν και πάλι ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την Άστον Βίλα. Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες βοήθησε την αγγλική ομάδα να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa Conference League κόντρα στη Λιλ, οδηγώντας την πάνω στον Ολυμπιακό.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, ήταν πως ο Αργεντίνος τερματοφύλακας δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες, μία στην κανονική διάρκεια και μία στη διαδικασία των πέναλτι, χωρίς ωστόσο να αποβληθεί, κάτι που προβλέπεται από τους κανονισμούς!

Πάντως, μπορεί να γλίτωσε την κόκκινη κάρτα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αποφύγει την τιμωρία. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το «The Athletic» και αισίως επιβεβαίωσε η UEFA,, ο Μαρτίνες θα απουσιάσει από το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς οι κάρτες ισχύουν κανονικά στο «ποινολόγιο»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους «ερυθρόλευκους» θα απουσιάσουν ο Ανδρέας Ντόη, που αποβλήθηκε λίγο πριν την ολοκλήρωση της παράτασης, αλλά και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Ποιος θα πάρει λοιπόν τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, στο «Βίλα Παρκ»; Ο Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος θα συναντήσει τον Ολυμπιακό, για 4η φορά στην καριέρα του. Δύο με τη Μάλμε, μία με τον ΠΑΟΚ, ένα μόλις clean sheet, δύο ήττες.

Ναι, δεν τον λέει κανείς και ιδιαίτερα θετικό απολογισμό, αν αναλογιστεί πως έχει δεχθεί αθροιστικά έξι γκολ. Πρακτικά δηλαδή, δύο σε κάθε παιχνίδι. Αυτός λοιπόν θα πάρει την θέση του, με τον Αυστραλό, Τζο Γκαουτσί, να είναι στον πάγκο, δίχως φέτος να έχει καταγράψει συμμετοχή με την Άστον Βίλα!

Δημήτρης Μανάκος