Έξαλλοι στη Γουέστ Χαμ με τη διαιτησία: «Παίζαμε κόντρα σε… 15, μιλούσαν μεταξύ τους ισπανικά»! (vids)

Τόσο ο Ντέιβιντ Μόγιες, όσο και ο Μικαΐλ Αντόνιο μίλησαν έξω απ’ τα δόντια μετά τον αποκλεισμό της Γουέστ Χαμ από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, αναφορικά με τις διαιτητικές αποφάσεις. Ο κόουτς των «σφυριών» κατήγγειλε πως το τιμ των ρέφερι και ο Τσάμπι Αλόνσο μιλούσαν στα ισπανικά για να συνεννοηθούν δίχως να τους καταλαβαίνουν!   



Έξαλλοι στη Γουέστ Χαμ με τη διαιτησία: «Παίζαμε κόντρα σε… 15, μιλούσαν μεταξύ τους ισπανικά»! (vids)

Η λονδρέζικη ομάδα πάλεψε σκληρά για να γυρίσει το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στις «ασπιρίνες», προηγήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της αγγλικής πρωτεύουσας, μόχθησε για να πετύχει τον μεγάλο στόχο, αλλά δεν το κατάφερε.

Η Λεβερκούζεν ισοφάρισε λίγο πριν το φινάλε και έφτασε στα 44 ματς σε όλες τις διοργανώσεις δίχως ήττα για να βρεθεί στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Λονδρέζοι είχαν φοβερά παράπονα από τους διαιτητές, με τον Μόγιες να δηλώνει ότι: «Ήταν κάκιστη η βραδιά για τους διαιτητές, που μιλούσαν με τους συνεργάτες του Αλόνσο στα ισπανικά! Αν ήταν έτσι, θα είχα φροντίσει να μάθω κι εγώ τη γλώσσα…».

Από την πλευρά του, ο Μικαΐλ Αντόνιο κατακεραύνωσε το διαιτητή και τους βοηθούς του, λέγοντας πως: «Παίζαμε εναντίον 15 ατόμων, μαζί και με τους επόπτες»!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης