Ο Μπερνάρντο «προδόθηκε» για το πέναλτι από τον Κέπα (vid)

Το είχε ξανακάνει. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια άνεση, ψηλά, κεντρικά και κάπως προς τα δεξιά του. Ο Κέπα το θυμόταν. Κι έτσι «πρόδωσε» τη σκέψη του Μπερνάρντο Σίλβα, λέγοντας στον Λούνιν να μην πέσει όταν θα είχε τον Πορτογάλο απέναντί του.  



Ο Μπερνάρντο «προδόθηκε» για το πέναλτι από τον Κέπα (vid)

Ήταν πραγματικά απορίας άξιο τι μπορεί να σκεφτόταν ο Μπερνάρντο όταν έκανε τόσο κακή εκτέλεση στο πέναλτι που κλήθηκε να χτυπήσει στη διαδικασία από την οποία η Ρεάλ πανηγύρισε στο Etihad την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ήταν κακή η εκτέλεση, χαλαρή και με δεδομένη την επιτυχία και κάπου εκεί πάντοτε γίνεται το λάθος. Όταν είναι δεδομένο το αποτέλεσμα.

Ο Λούνιν είχε τον καλύτερο συμβουλάτορα πριν από την έναρξη της διαδικασίας από την άσπρη βούλα το βράδυ της Τετάρτης στο Μάντσεστερ. Ο Κέπα είχε δεχθεί γκολ από τον Μπερνάρντο ψηλά και κεντρικά στην εστία του στο Λιγκ Καπ του 2019 και ρίσκαρε λέγοντας στον Ουκρανό συνάδελφό του να μην πέσει.

Και το ρίσκο έπιασε τόπο! «Σκεφτόμασταν πού να μην πέσω και επιλέξαμε αυτό το συγκεκριμένο πέναλτι» ανέφερε λίγο αργότερα ο Λούνιν, έχοντας στείλει τη Ρεάλ στους «4».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης