Τόσα γκολ δεν τα περίμενε ούτε ο Πάλμερ και… «έκαψε» το μπόνους!

Ο Κόουλ Πάλμερ δεν επέμεινε καθόλου, ούτε και το σκέφτηκε πάρα πολύ, όταν υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Τσέλσι τον περασμένο Σεπτέμβρη. Μάλιστα, φέρεται να μην έχει συμπεριληφθεί καν κάποιο μπόνους για συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων, αφού δεν πέρασε καν απ’ το μυαλό του και δεν το επιδίωξε!  



Τόσα γκολ δεν τα περίμενε ούτε ο Πάλμερ και… «έκαψε» το μπόνους!

Ο τεράστιος, φετινός πρωταγωνιστής της Τσέλσι έχει ήδη φτάσει στα 20 τέρματα, δίχως να το περιμένει κανείς.

Βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στην Πρέμιερ μαζί με τον Έρλινγκ Χάαλαντ και το βράδυ της Δευτέρας με το καρέ του απέναντι στην Έβερτον, έγινε ο μοναδικός «μπλε» που σκοράρει σε 7 διαδοχικά εντός έδρας ματς.

Μετακομίζοντας από το Μάντσεστερ στο Λονδίνο για χάρη της Τσέλσι, ο Πάλμερ θεώρησε πως θα χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής και δεν θα ήταν εκείνος ο … μπροστάρης. Όσο κι αν η χημεία που αντιλήφθηκε με τον Ποτσετίνο, του έδωσε ώθηση, ίσως να μην πίστευε κι εκείνος στον εαυτό του.

Τόσο, που όπως αναφέρει η Sun, υπογράφοντας το συμβόλαιο με το κλαμπ της πρωτεύουσας, δεν ασχολήθηκε με την προσθήκη μπόνους επίτευξης τερμάτων στο συμφωνητικό. Και έχει σκοράρει, όσο το έχει κάνει και το νορβηγικό θωρηκτό της Σίτι μέχρι αυτή τη στιγμή!

Κώστας Ζάλιαρης