Ο Ντέλε Άλι «δίκασε» Τζάκσον και Μαντουέκε: «Δεν τους είδα στο 90’…» (vid)

Όντας πλέον αρκετά πιο ώριμος, συνειδητοποιημένος και έχοντας παρουσιάσει την πιο εξελιγμένη του εκδοχή, ο Ντέλε Άλι «δίκασε» on air τους Μαντουέκε και Τζάκσον για τον ανόητο καυγά τους στο πέναλτι που κέρδισε η Τσέλσι με την Έβερτον. «Δεν τους είδα πουθενά όταν υπήρχε πίεση, στο 4-0 όλα καλά είναι…».  



Ο Ντέλε Άλι «δίκασε» Τζάκσον και Μαντουέκε: «Δεν τους είδα στο 90’…» (vid)

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός της Έβερτον βρέθηκε καλεσμένος στο στούντιο του SkySports το βράδυ της Δευτέρας για την αναμέτρηση των «μπλε» με τα «ζαχαρωτά» και η αλήθεια είναι πως όσο περνά ο καιρός, δείχνει όλο και καλύτερα.

Τόλμησε να μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη, την τεράστια μάχη για ν’ ανακτήσει την ψυχική του υγεία, τα εμπόδια και τη διαδικασία που ακόμα συνεχίζει προκειμένου να φτάσει στο φως που πάντοτε υπάρχει στην άκρη του «τούνελ».

Ο Άλι σχολίασε την ανόητη κατάσταση που εκτυλίχθηκε στο ματς του «Στάμφορντ Μπριτζ» με τους Μαντουέκε και Τζάκσον που ήθελαν σαν μικρά παιδιά να εκτελέσουν το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα τους με το σκορ ήδη στο 4-0 και είπε:

«Έδειξαν την ηλικία τους με αυτό που έγινε… Απ’ όσο ξέρω και είδα, δεν έγινε το ίδιο στο προηγούμενο παιχνίδι που υπήρχε πίεση. Δεν τους είδα να τσακώνονται. Όλα είναι καλά όταν το σκορ είναι ήδη στο 4-0…».

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης