«Λεωφόρος Τσάμπι Αλόνσο»: Η οδός από την οποία ο Ισπανός θα φτάσει στο μέλλον στο «Άνφιλντ»! (pic)

Ο Τσάμπι Αλόνσο ετοιμάζεται για την πρώτη τεράστια επιτυχία της προπονητικής του καριέρας και πλέον θα βλέπει και το δρόμο που οδηγεί προς το γήπεδο της Μπάγερ, να παίρνει τ' όνομά του! Μέσα απ' αυτή την οδό, θα τον περιμένει στο μέλλον και το «Άνφιλντ». 



«Λεωφόρος Τσάμπι Αλόνσο»: Η οδός από την οποία ο Ισπανός θα φτάσει στο μέλλον στο «Άνφιλντ»! (pic)

Το Λεβερκούζεν πιθανότατα δεν θα κοιμηθεί απόψε. Ο κόσμος της Μπάγερ περιμένει πως και πως το θετικό αποτέλεσμα στο ματς με τη Βέρντερ Βρέμης για να καταγραφεί στα χρονικά το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία των «ασπιρίνων». 

Ποτέ άλλοτε αυτό το κλαμπ δεν είχε καταφέρει να κατακτήσει την κορυφή της Bundesliga και να που το πετυχαίνει τώρα στην εποχή του Τσάμπι Αλόνσο. Αυτό του σπουδαίου παλαίμαχου χαφ που έχει «κουμπώσει» τρομερά στη Λεβερκούζεν και έφτιαξε ένα ατρόμητο και αήττητο μέχρι και αυτή τη στιγμή, σύνολο. 

Ο δρόμος που οδηγεί προς το γήπεδο της ομάδας φέρει πλέον τ' όνομά του, έγινε το Xabi Alonso Allee και οι οπαδοί της Λίβερπουλ λίγη ώρα μετά το ματς με την Πάλας, θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Μπάγερ για να χαρούν για έναν άνθρωπο που θεωρούν δικό τους. 

Και ευελπιστούν μέσα από εκείνη τη... Λεωφόρο Τσάμπι Αλόνσο, ο Ισπανός να φτάσει στο άμεσο μέλλον και στο «Άνφιλντ» για να καθίσει στον πάγκο των «κόκκινων». 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης