Απίθανο βίντεο των φίλων της Γιουνάιτεντ, στο ίδιο γήπεδο: «Πότε αντικαταστήσαμε τον… Πογκμπά;» (vid)

Ο Πολ Πογκμπά σεντράρει, ο Μάρκους Ράσφορντ σκοράρει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικρατεί στο «Βιτάλιτι» της Μπόρνμουθ. Τι είδαμε όμως… χθες; Τον Καμβουαλά να δίνει την μπάλα στον Μέισον Μάουντ και αυτός να μην μπορεί να περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο. Απίθανο βίντεο…



Απίθανο βίντεο των φίλων της Γιουνάιτεντ, στο ίδιο γήπεδο: «Πότε αντικαταστήσαμε τον… Πογκμπά;» (vid)

Η αλήθεια είναι πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, το κλίμα είναι ολότελα αρνητικό στις τάξεις των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα αποτελέσματα είναι πολύ άσχημα, η βαθμολογική της θέση το ίδιο.

Την «έπιασε» η Νιούκαστλ στην 7η θέση, απέχει 10 βαθμούς από την πρώτη πεντάδα, φαντάζει… αδύνατο να προλάβει είτε την Άστον Βίλα, είτε την Τότεναμ, και να πάρει αυτή ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

Το μέλλον του Έρικ Τεν Χαγκ προβλέπεται δυσοίωνο και οι φίλοι της ομάδας αντιλήφθηκαν ποιος ήταν ένας από τους λόγους, που οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν κέρδισαν στο «Βιτάλιτι» την Μπόρνμουθ. Όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, αναφέρονται στον Πολ Πογκμπά.

Σε έναν παίκτη που έφυγε, δεν αντικαταστάθηκε ποτέ και… λείπει. Πόσω δε μάλλον, από την στιγμή που είχε μοιράσει αυτή την ασίστ στο εν λόγω γήπεδο, για το γκολ του Μάρκους Ράσφορντ στο φινάλε!

Δημήτρης Μανάκος