«Η Μπόρνμουθ μας κλέβει με το… βρεγμένο γήπεδο»: Τρομερά παράπονα των φίλων της Γιουνάιτεντ στο ημίχρονο!

«Χαμός» στο Twitter, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας στο Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το… νερό να αποτελεί την αφορμή!



«Η Μπόρνμουθ μας κλέβει με το… βρεγμένο γήπεδο»: Τρομερά παράπονα των φίλων της Γιουνάιτεντ στο ημίχρονο!

Πολλά παράπονα έχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπόρνμουθ και το «Βιτάλιτι». Ο λόγος; Διότι κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, το οποίο ολοκληρώθηκε στο 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, παρατήρησαν κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Το ότι υπάρχει πάρα πολύ συσσωρευμένο νερό, στο μισό που επιτίθεται η ομάδα τους! Θεωρούν πως οι γηπεδούχοι έβρεξαν συνειδητά αυτό το κομμάτι του γηπέδου και πιστεύουν πως η κακή εικόνα της ομάδας τους οφείλεται σε αυτό.

Μερικά από τα σχόλια των φίλων των «κόκκινων διαβόλων»;

Ένας έγραψε πως όλο αυτό τον αφήνει αδιάφορο. Ένας δεύτερος επισήμανε πως το γήπεδο μοιάζει με πισίνα, ενώ ένας τρίτος χαρακτήρισε όσα συμβαίνουν στο «Βιτάλιτι»… γελοία.

Από την άλλη πλευρά, φίλοι της Μπόρνμουθ απαντούν πως τίποτα από όσα έχουν ειπωθεί έχει ρεαλιστική βάση. Και αυτό διότι δεν γνώριζαν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, ποιο θα είναι το μισό που θα επιτίθεται η φιλοξενούμενη…

Δημήτρης Μανάκος