Ούτε η Ίπσουιτς: Η καλύτερη Championship του… 21ου αιώνα, δεν κέρδισε καμία για 2η σερί αγωνιστική! (vid)

Απερίγραπτο. Τι να πει κανείς για την φετινή Championship. Ίσως την πιο θεαματική του 21ου αιώνα, καθώς η πιο… απρόβλεπτη είναι σίγουρα. Δεν είχαν κερδίσει η Λέστερ και η Λιντς, η Ίπσουιτς το γνώριζε και… δεν κέρδισε και αυτή! Έμεινε στο 1-1 με τη Μίντλεσμπρο, είναι πρώτη, μόλις έναν βαθμό πίσω της οι «αλεπούδες». «Διπλό» εξάδας η Νόριτς, «ξέμπλεξε» οριστικά η Σουόνσι, χαμένη ευκαιρία για τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ!



Ούτε η Ίπσουιτς: Η καλύτερη Championship του… 21ου αιώνα, δεν κέρδισε καμία για 2η σερί αγωνιστική! (vid)

Είναι αδιανόητα όσα λαμβάνουν χώρα τη δεδομένη χρονική στιγμή στην Championship. Τα γράψαμε και πριν από δύο ώρες, το «δράμα» συνεχίστηκε και στο φινάλε της 43ης αγωνιστικής, από την στιγμή που ούτε η Ίπσουιτς κατάφερε να κερδίσει…

Ναι, είναι αλήθεια. Πρώτα έχασε η Λέστερ από την Πλίμουθ, εν συνεχεία ηττήθηκε η Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ» από την Μπλάκμπερν και τώρα, ήρθε η σειρά της Ίπσουιτς να «τριτώσει» το κακό. Και να θυμίσουμε κάτι… Καμία εκ των τριών διεκδικητριών του τίτλου και της ανόδου, έχει επικρατήσει στα 180 τελευταία αγωνιστικά λεπτά που έχει δώσει!

Η ομάδα του ΜακΚένα υποδέχθηκε τη Μίντλεσμπρο, έπαιξε επιθετικά, έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε. Αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό. Δέχθηκε γκολ πρώτη, επέστρεψε άμεσα στο ματς με τον Λουόνγκο, αλλά το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι τέλους. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για την Ίπσουιτς, είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, με 89 βαθμούς, αλλά η Λέστερ απέχει μόλις έναν και με παιχνίδι περισσότερο!

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα, η Νόριτς πανηγύρισε «διπλό» εξάδας στο 88’ κόντρα στην Πρέστον, ενώ μία ματιά στην «ουρά» σας πείθει πως όλα είναι ανοιχτά. Ισόπαλες Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Στόουκ, κέρδισαν Μπέρμιγχαμ και Χάντερσφιλντ, «ξέμπλεξε» εντελώς η Σουόνσι που έφτασε τους 53.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της 43ης αγωνιστικής της Premier League:

Γουέστ Μπρομ – Σάντερλαντ 0-1

Ίπσουιτς – Μίντλεσμπρο  1-1

Μίλγουολ – Κάρντιφ 3-1

Μπέρμιγχαμ – Κόβεντρι 3-0

Μπρίστολ Σίτι – Χάντερσφιλντ 1-1

Πρέστον – Νόριτς 0-1

Σαουθάμπτον – Γουότφορντ 3-2

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Στόουκ 1-1

Σουόνσι – Ρόδεραμ 1-0

Χαλ – ΚΠΡ 3-0

 

Δημήτρης Μανάκος