Είναι αλήθεια: Έχασε και η Λιντς μετά τη Λέστερ και έμεινε 3η στην Championship! (vid)

Δεν μπορεί να συμβαίνει. Δεν εξηγείται. Η Λιντς χάνει μία ακόμη τεράστια ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ηττάται με 1-0 στο «Έλαντ Ρόουντ» από την Μπλάκμπερν, δεν την κερδίζει για πρώτη φορά στο «σπίτι» της μετά το 2014. Άμεση συνέπεια; Να είναι σίγουρα 3η στο φινάλε της 43ης αγωνιστικής της Championship, καλύπτοντας την ήττα της Λέστερ!



Είναι αλήθεια: Έχασε και η Λιντς μετά τη Λέστερ και έμεινε 3η στην Championship! (vid)

Είσαι η Λιντς. Έχεις κάνει έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο. Έχεις πλησιάσει όσο δεν πάει τη Λέστερ και έχεις μία τεράστια ευκαιρία μπροστά σου. Μία ακόμη ευκαιρία για την ακρίβεια.

Γνωρίζεις πως οι «αλεπούδες» έχουν ηττηθεί για ακόμη μία φορά από την Πλίμουθ, εκτός έδρας. Απέχεις έναν βαθμό από αυτές, μπορείς να τις προσπεράσεις και να ανέβεις στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ακόμη και για μία ώρα.

Και τι κάνεις; Υποδέχεσαι την Μπλάκμπερν, έχεις να την κερδίσεις 10 χρόνια στο «Έλαντ Ρόουντ» και δεν τα καταφέρνεις, μένοντας για τρίτο σερί παιχνίδι δίχως τρίποντο. Όλα αυτά περιγράφουν στον απόλυτο βαθμό αυτό που συνέβη με τη Λιντς, στην 43η αγωνιστική της Championship.

«Έπνιξε» την Μπλάκμπερν, την πίεσε αφάνταστα, είχε τις στιγμές της, αλλά δεν σκόραρε ποτέ. Και τιμωρήθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, με την Μπλάκμπερν να κερδίζει με 1-0, χάρη στο γκολ του Σμόντικς στο 82’. Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στην Championship!

Δημήτρης Μανάκος