Ο Ίσακ και η παρέα του έβγαλαν... θριαμβευτικά νοκ-άουτ την Τότεναμ!

Όταν ο Σουηδός κάνει ό,τι θέλει, τα Σαββατοκύριακα στο St. James' Park είναι πανηγυρικά. Ο Ίσακ, ο Σερ, ο Γκόρντον και οι υπόλοιποι κατάφεραν απανωτά «χτυπήματα» στην Τότεναμ για να φτάσει η Νιούκαστλ πανεύκολα στο τελικό 4-0, πραγματοποιώντας μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της για την τρέχουσα γωνιστική περίοδο.  



Ο Ίσακ και η παρέα του έβγαλαν... θριαμβευτικά νοκ-άουτ την Τότεναμ!

Ο Αλεκσάντερ Ίσακ αναρριχήθηκε στα 17 τέρματα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και στα 21 σε όλες τις διοργανώσεις, με τη Νιούκαστλ να βρίσκει φοβερά ευάλωτη και... προβληματική την Τότεναμ και να την τιμωρεί σε κάθε ευκαιρία!

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου έμοιαζε να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο παρά τις αρχικές διαθέσεις που έδειχναν πως είχαν οι Μάντισον και Τζόνσον, με τον Βέρνερ να παίρνει ορισμένες ευκαιρίες, αλλά να τις πετά στα σκουπίδια.

Όπως το συνηθίζει, η Νιούκαστλ επενδύσει δυνατό ξεκίνημα στα παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, το έκανε γι' ακόμα μια φορά, ενώ, όταν βρει πρόσφορο έδαφος τότε είναι που πατάει περισσότερο το γκάζι. Και αυτό έκανε στο ημίωρο της αναμέτρησης σκοράροντας δις σε περίπου 90 δευτερόλεπτα.

Σε αυτά τα 90 δευτερόλεπτα ο Μίκι Φαν ντε Φεν αποκόμισε τις πιο οδυνηρές εμπειρίες του στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, αφού και στις δύο φάσεις σωριάστηκε... φαρδύς – πλατύς στο έδαφος και η ομάδα του δέχθηκε γκολ.

Στο 30ο λεπτό ο Γκόρντον έβγαλε ωραία κάθετη για τον Ίσακ που ντρίμπλαρε τον Φαν ντε Φεν και πλάσαρε σωστά για το 1-0, ενώ, στο 31' και μετά από κακό γύρισμα του Πέδρο Πόρο, ο δημιουργός του πρώτου γκολ εξέθεσε κι εκείνος τρομερά τον Φαν ντε Φεν και με ωραίο τελείωμα έγραψε το 2-0.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου δεν έκανε αλλαγές στην ανάπαυλα για να ταρακουνήσει την ομάδα του και αυτό κόστισε στην Τότεναμ που ξαναμπήκε νωθρή και πολύ γρήγορα δέχθηκε κι άλλο γκολ. O Γκιμαράες απλά πέταξε τη μπάλα στο χώρο, ο Ίσακ ξεκίνησε πίσω από τη μεσαία γραμμή, έτρεξε μέχρι την περιοχή και έκανε το 3-0 στο 51ο λεπτό.

Το σκορ ήταν τέτοιο που προκαλούσε ασφάλεια στις «καρακάξες», η Τότεναμ δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να φανεί απειλητική όσο κι αν κράτησε την μπάλα – την οποία άφησαν οι παίκτες του Χάου και έβγαιναν μονάχα σε αντεπιθέσεις – και το St. James' Park πέρασε ένα ευχάριστο μεσημέρι.

Στο 81' ο Κραφτ είχε δοκάρι σε σουτ από τα όρια της περιοχής, ο Σερ ήταν εκείνος που με κεφαλιά μετά από το 16ο κόρνερ της ομάδας του έγραψε το τελικό 4-0 στο 87ο λεπτό και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με θρίαμβο για το σύνολο του Χάου, που έστω και προσωρινά ξαναμπήκε στις ευρωπαϊκές θέσεις.

Κώστας Ζάλιαρης