Ο Πακετά θυμίζει τον… Γκρίλις στη Σίτι: Η «κρυφή» ρήτρα, τα 100 εκατομμύρια και το «εγώ τον θέλω» του Πεπ!

«Θέλετε τον Λούκας Πακετά, θέλουμε 100 εκατομμύρια!». Ξεκάθαρη η Γουέστ Χαμ, έχει βάλει «κρυφή» ρήτρα στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μέσου, θα πρέπει να θυμηθεί εποχές… Τζακ Γκρίλις η Μάντσεστερ Σίτι για να τον κάνει δικό της!



Ο Πακετά θυμίζει τον… Γκρίλις στη Σίτι: Η «κρυφή» ρήτρα, τα 100 εκατομμύρια και το «εγώ τον θέλω» του Πεπ!

Έχουμε γράψει εδώ και αρκετές ημέρες για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για τον Λούκας Πακετά. Αυτό είναι δεδομένο.

Πρόκειται για τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που έχει ακουστεί τόσο έντονα για το καλοκαίρι, με φόντο τη μετακίνησή του στους «πολίτες», σε ένα deal που πιθανώς και ο ίδιος θα επιθυμούσε, αν αναλογιστεί κανείς την πλειοψηφία των αγγλικών δημοσιευμάτων.

Δεν είναι όμως, τόσο απλά τα πράγματα. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πως ακόμη και αν ο παίκτης θέλει, παρότι «δένεται» με συμβόλαιο με τη Γουέστ Χαμ μέχρι το 2027, η Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να προβεί σε μία οικονομική υπέρβαση. Και για την ακρίβεια, θα πρέπει να θυμηθεί πώς ακριβώς κινήθηκε στην περίπτωση του Τζακ Γκρίλις, καθώς η αξία του Λούκας Πακετά πλησιάζει αυτή του Άγγλου προ τριετίας.

Σύμφωνα με το έγκριτο «The Athletic» λοιπόν, ο Πακετά έχει «κρυφή» ρήτρα στο συμβόλαιό του, η οποία φτάνει στα 100 εκατομμύρια. Αν η Μάντσεστερ Σίτι τον θέλει πριν από το 2027, θα πρέπει να την καταρρίψει. Και αν το κάνει, θα οφείλεται στον Πεπ Γκουαρδιόλα. Διότι φημολογείται πως ο Καταλανός είναι ανένδοτος και θέλει να δει τον Λούκας Πακετά στο «Έτιχαντ»!

Δημήτρης Μανάκος