«Αυτή είναι η ομάδα σου»: Πώς ο αδερφός του Γκαρνάτσο έγινε viral κατά της Λίβερπουλ;

Δεν έχασε ευκαιρία να «πικάρει» τη Λίβερπουλ ο αδερφός του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, κάνοντας αναφορά στον Τζέιμι Κάραγκερ και το 3-0 από την Αταλάντα!



«Αυτή είναι η ομάδα σου»: Πώς ο αδερφός του Γκαρνάτσο έγινε viral κατά της Λίβερπουλ;

Η Λίβερπουλ πραγματοποιούσε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της στην Ευρώπη, στο διάστημα που ο Γιούργκεν Κλοπ είναι στον πάγκο της, και η Αταλάντα έγινε η πρώτη ομάδα που την κερδίζει δις στο «Άνφιλντ», με τον Γερμανό στην τεχνική της ηγεσία.

Ο Γκασπερίνι πανηγύρισε ένα τεράστιο αποτέλεσμα και μαζί του, δεν χάρηκε μόνο ο κόσμος των Ιταλών, αλλά και το κοινό της… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πολλοί βρήκαν την ευκαιρία να «τρολάρουν» τη Λίβερπουλ στα social media, με κυριότερο όλων τον αδερφό του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Ο αδερφός του παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανέμενε την ολοκλήρωση της συνάντησης και μετά το τελικό 3-0, έκανε tag τον Τζέιμι Κάραγκερ. Ποια ήταν η ανάρτησή του; Του είπε πως η ομάδα του είναι σκ@τ@! Και όπως αντιλαμβάνεστε, στην Αγγλία όλο αυτό συζητήθηκε πολύ…

Δεν απάντησε ο τέως κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ, έγραψε σε δικό του ποστάρισμα μόνο πως το βράδυ ήταν τραγικό και η απόδοση της ομάδας του το ίδιο!

Δημήτρης Μανάκος