Ταβάνι αυτής της Βίλα ο... ευρωπαϊκός ουρανός! (vids)

Με αυτό τον Γουότκινς η Άστον Βίλα μπορεί να ονειρευτεί και να φτάσει όπου θέλει! Οι ευρωπαίοι «χωριάτες» κατέγραψαν ακόμα μια επιτυχία για φέτος, επιβλήθηκαν 2-1 της Λιλ στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Europa Conference League και δείχνουν ικανοί να φτάσουν μέχρι το τέλος!   



Ταβάνι αυτής της Βίλα ο... ευρωπαϊκός ουρανός! (vids)

Ο Όλι Γουότκινς δεν μπορεί να σταματήσει. Δεν μπορεί να πατήσει φρένο και αποδείχθηκε πως δεν υπήρχε κανείς να τον σταματήσει ούτε αυτή τη φορά. Ο Άγγλος επιθετικός πραγματοποιεί μαγική σεζόν και έφτασε στα 25 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις όταν στο 13ο λεπτό βρέθηκε εκεί που έπρεπε και με κεφαλιά από ασίστ του ΜακΓκιν έγραψε το 1-0 για τη Βίλα. Το σύνολο του Έμερι στο 1.000ο παιχνίδι του στους πάγκους είχε καταφέρει να ελέγξει απόλυτα την κατάσταση στο «Βίλα Παρκ», αν και δεν έλειψαν οι καταστάσεις κατά τις οποίες ο Εμιλιάνο Μαρτίνες κλήθηκε να παρέμβει.

Ο σκόρερ της ομάδας του Μπέρμιγχαμ, μαζί και με τον Μπέιλι φάνηκαν απειλητικοί στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, αλλά το πολυπόθητο δεύτερο γκολ η Βίλα το πέτυχε στο 57ο λεπτό! Αυτή τη φορά ο δημιουργός του πρώτου τέρματος ήταν ο «δράστης», με τον ΜακΓκιν να εκμεταλλεύεται την μπαλιά του Μπέιλι και να ευστοχεί με υπέροχο χαμηλό σουτ για το 2-0. Ευτυχώς για τη Βίλα και την προσπάθεια να βρεθεί στα ημιτελικά του Europa Conference League, το γκολ με το οποίο η Λιλ πίστεψε πως ξαναμπήκε στο ματς με τον Γκούντμουντσον, δεν μέτρησε ποτέ, για οφσάιντ που εντοπίστηκε. Το κακό για το σύνολο του Έμερι είναι πως πηγαίνει στη ρεβάνς με διαφορά μόλις ενός τέρματος, αφού οι «λιλουά» τελικά μείωσαν με κεφαλιά του Ντιακιτέ στο 84' για το τελικό 2-1. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης