Ευρώπη… τέλος; Η Λίβερπουλ σκεφτόταν το πρωτάθλημα και η Αταλάντα τη διέσυρε μέσα στο «Άνφιλντ»! (vids)

Ένα πολύ κακό βράδυ για τη Λίβερπουλ στη δουλειά. Δεν υπήρχε κάτι που κύλησε ομαλά απέναντι στην Αταλάντα. Ηττήθηκε με 3-0 μέσα στο «Άνφιλντ», δέχθηκε δύο εύκολα γκολ από τον Σκαμάκα, είδε τον Ντάργουιν Νούνιες να χάνει ξανά μία μεγάλη ευκαιρία, και τον Χάρβεϊ Έλιοτ να έχει δύο δοκάρια στην ίδια φάση. «Σοκ» στο «Άνφιλντ», πρέπει να κερδίσει μέσα στην Ιταλία με διαφορά τεσσάρων γκολ, για να πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League!



Ευρώπη… τέλος; Η Λίβερπουλ σκεφτόταν το πρωτάθλημα και η Αταλάντα τη διέσυρε μέσα στο «Άνφιλντ»! (vids)

Ένα τραγικό βράδυ για τη Λίβερπουλ μέσα στο «Άνφιλντ» απέναντι στην Αταλάντα. Ή ένα τεράστιο αποτέλεσμα για τους Ιταλούς, οι οποίοι πήγαν στην Αγγλία και επικράτησαν με 3-0 απέναντι στο σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ, σε ένα αποτέλεσμα προφανώς που «σόκαρε» το «Νησί».

Προφανώς και δεν το περίμενε κανείς. Πόσω δε μάλλον από την εξέλιξη της αναμέτρησης στο πρώτο μισάωρο, με τον Νούνιες να έχει αστοχήσει σε ένα τετ-α-τετ, τον Κέλεχερ να έχει μία απίθανη απόκρουση στο 2ο λεπτό, και τον Έλιοτ ένα πρωτοφανές δοκάρι.

 

 

Σούταρε ο Άγγλος, η μπάλα βρήκε δύο φορές στον «στύλο» και το 0-0 αποτέλεσε το αποτέλεσμα του πρώτου 30αλέπτου. Διότι από εκεί και έπειτα, επήλθε η κατάρρευση.

 

 

Ο Σκαμάκα έκανε με σουτ προπόνησης το 1-0 στο 38ο λεπτό, σε ένα γκολ που φέρει ευθύνη τόσο ο Ιρλανδός γκολκίπερ, όσο και ο Κώστας Τσιμίκας.

 

 

Ακολούθησε το 2-0 με τη συμπλήρωση μίας ώρας, με τον Σκαμάκα να ολοκληρώνει υποδειγματικά τη φάση και να κοιτά εν συνεχεία δεξιά και αριστερά του, όντας… έκπληκτος για το πόσο μόνος ήταν.

 

 

Και το «κερασάκι» στην… τούρτα, ήρθε στο 83’. Ακόμη μία φάση ανασταλτικής λειτουργίας για τη Λίβερπουλ, σκόρερ ο Πάσαλιτς που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τραγικό βράδυ, πολύ κακό αποτέλεσμα για τους «κόκκινους», αυτοί σκέφτονταν το πρωτάθλημα και οι Ιταλοί πώς θα κερδίσουν μέσα στο «Άνφιλντ». «Διέσυραν» τη Λίβερπουλ, είχαν επτά εντός εστίας τελικές προσπάθειες, προβληματισμένος στο φινάλε ο Γιούργκεν Κλοπ!

Δημήτρης Μανάκος