«They are back»: Δύο «τεράστιες» επιστροφές για τη Λίβερπουλ, παίζουν ή όχι με την Κρίσταλ Πάλας;

Είναι ξανά εδώ. Αλεξάντερ Άρνολντ και Ντιόγο Ζότα επέστρεψαν στην προπόνηση της Λίβερπουλ και εξαρτάται από τον Γιούργκεν Κλοπ πότε ακριβώς θα τους δούμε και πάλι στην αποστολή των «κόκκινων»!



«They are back»: Δύο «τεράστιες» επιστροφές για τη Λίβερπουλ, παίζουν ή όχι με την Κρίσταλ Πάλας;

Δύο πολύ σημαντικές επιστροφές φαίνεται πως έχουν κάνει την εμφάνισή τους για τη Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει τους Αλεξάντερ Άρνολντ και Ντιόγο Ζότα να προπονούνται κανονικά.

Το ερώτημα όλων φυσικά, είναι αν θα είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής της Premier League, με την Κρίσταλ Πάλας στο «Άνφιλντ».

Φημολογείται πως αμφότεροι θα βρεθούν στην αποστολή των «κόκκινων», δίχως όμως να ξεκινούν στο αρχικό σχήμα. Μένει να δούμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκονται και αν ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή τους με τους «αετούς».

Σε διαφορετική περίπτωση, θα βρεθούν ξανά στην 18άδα, στη ρεβάνς απέναντι στην Αταλάντα, σε μία εβδομάδα από τώρα! Και αν… δεν χρειάζεται λόγω αποτελέσματος, θα είναι κανονικότατα διαθέσιμοι στο «Κρέιβεν Κότατζ», σε 10 ημέρες με αντίπαλο τη Φούλαμ!

Δημήτρης Μανάκος