Τι συμβαίνει με την Έβερτον; Ύποπτη αναβολή στην εξαγορά των μετοχών!

Η τεράστια διαμάχη με την Πρέμιερ Λιγκ, η διπλή αφαίρεση βαθμών και ο κίνδυνος υποβιβασμού έκαναν την 777 Partners να ζητήσει διορία μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα για την ολοκλήρωση της υπόθεσης της εξαγοράς των μετοχών! Φυσικά, αυτό μόνο ως ύποπτο και αρνητικό φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή…  



Τι συμβαίνει με την Έβερτον; Ύποπτη αναβολή στην εξαγορά των μετοχών!

Η 777 Partners φαίνεται ότι πλέον δεν βιάζεται για την ολοκλήρωση της απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ. Το γεγονός πως ανέβαλε τις διαδικασίες για το φινάλε του Μάη, ένα πράγμα δείχνει.

Αυτό είναι η επιθυμία να δει η εταιρεία τι ακριβώς θα γίνει με το σύλλογο στην προσπάθεια επιβίωσης στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και τη σχέση που θα έχει η ομάδα με τη διοργανώτρια Αρχή μετά τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους.

Η διπλή αφαίρεση βαθμών, ο σοβαρότατος κίνδυνος υποβιβασμού και οι υποθέσεις που μπορεί να τραβήξουν μέχρι και την τελευταία μέρα της σεζόν, έκαναν την 777 Partners να… πατήσει φρένο. Μαζί, ζήτησε χρόνο και για την κατάθεση του νέου δανείου των 160 εκατομμυρίων λιρών για το νέο γήπεδο!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης