Δεν μπορεί να συμβαίνει: «Κόλλησε» και η Ίπσουιτς, έμεινε πρώτη η Λέστερ – Η βαθμολογία της Championship! (vids)

Αδιανόητα πράγματα στην Championship, πέρασε η 42η αγωνιστική και δεν κέρδισε καμία από τις τρεις διεκδικήτριες του τίτλου. Μετά τις Λέστερ και Λιντς, δεν σκόραρε ούτε η Ίπσουιτς, έμεινε στο 0-0 με τη Γουότφορντ και δεν βρήκε δίχτυα στην έδρα της, για πρώτη φορά στο 2024. Δεύτερη πλέον, στην ισοβαθμία, στο -1 τα «παγώνια». Τεράστιο «διπλό» η Κάρντιφ των Δημήτρη Γούτα και Μανώλη Σιώπη!



Δεν μπορεί  να συμβαίνει: «Κόλλησε» και η Ίπσουιτς, έμεινε πρώτη η Λέστερ – Η βαθμολογία της Championship! (vids)

Ήταν μία «τρελή» αγωνιστική ήδη, ήρθε και η συνέχεια της 42ης στροφής του πρωταθλήματος, για να την κάνει ακόμη πιο περίπλοκη.

Είχε χάσει η Λέστερ με 1-0 από τη Μίλγουολ, είχε μείνει στην ισοπαλία δίχως γκολ με τη Σάντερλαντ η Λιντς, και η Ίπσουιτς είχε μία «χρυσή» ευκαιρία. Να κερδίσει στο «σπίτι» της την Γουότφορντ, για πρώτη φορά σε δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις μετά από 20 χρόνια και να ανέβει αυτή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έστω και με ματς περισσότερο.

Και δεν τα κατάφερε! Έμεινε στο 0-0, «μπλόκαρε», είχε τέσσερις εντός εστίας τελικές προσπάθειες, δεν σκόραρε στην έδρα της για πρώτη φορά εντός του 2024.

Άμεση συνέπεια; Να ισοβαθμεί τη δεδομένη χρονική στιγμή με τη Λέστερ στους 88, αλλά να έχει δώσει 42 αναμετρήσεις, ενώ οι «αλεπούδες» μία λιγότερη. Στο -1 η Λιντς, με 42 ματς επίσης, με το φινάλε της Championship να προμηνύεται πραγματικά απολαυστικό.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Γουέστ Μπρομ επικράτησε της Ρόδεραμ και μένει για 10ο σερί παιχνίδι αήττητη, στην 5η θέση, ενώ η Κάρντιφ πανηγύρισε τεράστιο «διπλό» επί της Μπέρμιγχαμ με 1-0. Σκόρερ ο Μπόουλερ, βασικοί και αναντικατάστατοι ο Μανώλης Σιώπης και ο Δημήτρης Γούτας!

 

Συνοπτικά, τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 42ης αγωνιστικής της Championship:

Ίπσουιτς – Γουότφορντ 0-0

Μπέρμιγχαμ – Κάρντιφ 0-1

Μπρίστολ Σίτι – Μπλάκμπερν 5-0

Χαλ – Μίντλεσμπρο 2-2

Γουέστ Μπρομ – Ρόδεραμ 2-0

Σουόνσι – Στόουκ 3-0


Δημήτρης Μανάκος