Ευχαριστημένος με Καϊσέδο, εκνευρισμένος με δύο παίκτες του: Το πρόβλημα του Ποτσετίνο στην Τσέλσι!

Μπορεί ο Μόισες Καϊσέδο να μην έχει αποδώσει τα μέγιστα στην Τσέλσι, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι Άγγλοι επισημαίνουν πως ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι δυσαρεστημένος με δύο άλλους ποδοσφαιριστές του. Δύο εξτρέμ που δεν αποδίδουν, με συνέπεια ο Νίκο Γουίλιαμς να αποτελεί βασικό στόχο των «μπλε», ενόψει καλοκαιριού!



Ευχαριστημένος με Καϊσέδο, εκνευρισμένος με δύο παίκτες του: Το πρόβλημα του Ποτσετίνο στην Τσέλσι!

Υπάρχουν δημοσιογράφοι στην Αγγλία που θεωρούν πως η Τσέλσι, τη δεδομένη χρονική στιγμή, μοιάζει να έχει ένα πλάνο που ακολουθείται με μεγαλύτερη βάση από ό,τι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Άλλοι θεωρούν πως αν και οι δύο ομάδες είναι «άρρωστες», οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα, καθώς με τον Έρικ Τεν Χαγκ έχουν κατακτήσει το Λιγκ Καπ και έχουν σημειώσει επιτυχίες απέναντι στη μεγάλη τους αντίπαλο, τη Λίβερπουλ. Από την άλλη πλευρά, οι Λονδρέζοι είναι ανταγωνιστικοί στα ντέρμπι, πλην όμως ασταθείς με τις mid table ομάδες του «Νησιού».

Και αισίως, έγινε γνωστό πως ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο φαντάζει εκνευρισμένος με δύο παίκτες του ρόστερ του, από τους οποίους περίμενε περισσότερα. Και αν αρκετοί σκέφτηκαν τον Μόισες Καϊσέδο, για τον οποίο ξοδεύτηκαν 115 εκατομμύρια, αλλά δεν έχει βοηθήσει, δεν είναι αυτός το πρόβλημα!

Πρόκειται για δύο εξτρέμ των «μπλε», με τον Μιχάιλο Μούντρικ και τον Ραχίμ Στέρλινγκ να συμπεριλαμβάνονται στην εν λόγω λίστα. Δεν έχουν βοηθήσει, ο δεύτερος κατακρίνεται συχνά για τις επιλογές του, για τον πρώτο δαπανήθηκαν 88 εκατομμύρια στο 2023.

Και για τον λόγο αυτόν, φημολογείται πως η Τσέλσι σκέφτεται να προβεί σε αγορά ενός εξτρέμ το καλοκαίρι, με τον Νίκο Γουίλιαμς της Αθλέτικ Μπιλμπάο να αποτελεί έναν στόχο!

Δημήτρης Μανάκος