Αλλαγές στο πρόγραμμα της Premier League: Οι 96 ώρες που θα κρίνουν τον τίτλο για Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Σίτι!

Σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα της Premier League, «φωτιά» από τις 11 Μαΐου μέχρι τις 14. Δύο φορές θα παίξει η Μάντσεστερ Σίτι, από μία Άρσεναλ και Λίβερπουλ, θα γνωρίζει τα πρώτα αποτελέσματα των δύο συνδιεκδικητών η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ!



Αλλαγές στο πρόγραμμα της Premier League: Οι 96 ώρες που θα κρίνουν τον τίτλο για Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Σίτι!

Ήταν δεδομένο πως αυτό θα συμβεί, από την στιγμή που οι τρεις διεκδικήτριες του τίτλου συνεχίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αναμένεται να έχουμε περαιτέρω αλλαγές, αν η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ, δεν αποκλειστούν στο Champions League ή το Europa League.

Προς το παρόν όμως, τέσσερα είναι τα παιχνίδια που έχουν αλλάξει ημέρα και ώρα διεξαγωγής, και μάλιστα για τρεις συνεχόμενες ημέρες.

Το πρώτο από αυτά τα ματς, αφορά συνάντηση της Φούλαμ με τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ορίστηκε νωρίς, το μεσημέρι του Σαββάτου στις 11 Μαΐου. Μία ημέρα μετά, θα λάβει χώρα το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ, στις 18:30 ώρα Ελλάδος, για να οδηγηθούμε στη Δευτέρα, με τη Λίβερπουλ να γνωρίζει τα αποτελέσματα αμφότερων.

Θα συναντήσει την Άστον Βίλα το βράδυ της Δευτέρας και 24 ώρες αργότερα, στις 22:00 ώρα Ελλάδος, θα διεξαχθεί το απρόβλεπτο Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι.

Από δύο αλλαγές δηλαδή στο πρόγραμμα των «πολιτών», μία προς το παρόν για την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ. Θυμίζουμε πως οι «κανονιέρηδες» έχουν συνεχόμενες αναμετρήσεις και θα συναντήσουν την ξεκούραστη Τότεναμ στα τέλη του μηνός, καθώς η αντίπαλός τους δεν θα έχει παίξει για δύο εβδομάδες, ενώ η Λίβερπουλ έχει διαδοχικές εξορμήσεις εντός του Απριλίου!

Δημήτρης Μανάκος