«Πάρτε τον Τόνεϊ… χθες»: Η απίστευτη πτώση της τιμής του και το Λονδίνο που χωρίζεται «στα τρία»!

Πιθανότατα, του απομένουν μόνο μερικοί μήνες ακόμη με την Μπρέντφορντ. Όλοι «ποντάρουν» στην αποχώρησή του από το «Κομιούνιτι». Κάτι όμως τα δικά του… πονταρίσματα, κάτι οι τραυματισμοί του, και η τιμή του Ιβάν Τόνεϊ έχει μειωθεί στο 50%! Άμεση συνέπεια; Τρεις ομάδες της Premier League που εδρεύουν στο Λονδίνο, να επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους!



«Πάρτε τον Τόνεϊ… χθες»: Η απίστευτη πτώση της τιμής του και το Λονδίνο που χωρίζεται «στα τρία»!

Γνωρίζουμε όλοι τι μπορεί να κάνει ο Ιβάν Τόνεϊ εντός αγωνιστικού χώρου. Όπως προφανώς έχουμε ενημερωθεί με τον πλέον, χαρακτηριστικό τρόπο, για όσα συμβαίνουν στην εξωγηπεδική του ζωή. Αναφερόμαστε προφανώς στα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τον παράνομο στοιχηματισμό και στον αποκλεισμό του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπρέντφορντ.

Έχει επιστρέψει, είναι διαθέσιμος με τις «μέλισσες», απέδειξε άμεσα για ποιον λόγο αποτελεί τον απόλυτο ηγέτη τους, αλλά φαντάζει δεδομένα πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από το «Κομιούνιτι».

Η τιμή του πριν από την τιμωρία του φάνταζε… απαγορευτική, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο μέχρι και για 80 εκατομμύρια. Δεν θα τα έδινε εύκολα μία ομάδα του Big 6 και για τον λόγο αυτόν, είχε γραφτεί πως ο Τόνεϊ είναι δυσαρεστημένος με την Μπρέντφορντ, καθώς αισθανόταν πως συνειδητά καθυστερεί την αποχώρησή του από την ομάδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με Άγγλους δημοσιογράφους… σήμερα, η χρηματιστηριακή αξία του Ιβάν Τόνεϊ παρουσιάζει τεράστια πτώση. Μία πτώση της τάξεως του 50%, με τον Άγγλο επιθετικό να κοστολογείται στα 30-40 εκατομμύρια! Άμεσα λοιπόν, φαίνεται πως οι ενδιαφερόμενοι έγιναν τρεις και όλες εδρεύουν στο Λονδίνο.

Ο λόγος για την Άρσεναλ, την Τσέλσι και τη Γουέστ Χαμ. Πού πιστεύετε πως θα καταλήξει ο Ιβάν Τόνεϊ τη νέα αγωνιστική περίοδο;

Δημήτρης Μανάκος