Κλοπ: «Κανένα πλάνο για το μέλλον, από Ιταλία ξέρω μόνο… το φαγητό»

Μόνο ξεκούραση και οικογενειακές στιγμές σκέφτεται ο Κλοπ μετά το φινάλε της θητείας του στη Λίβερπουλ και αυτό κατέστησε σαφές γιΆ ακόμα μια φορά. Απάντησε με ιδιαίτερο τρόπο και σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να προσέξει λίγο περισσότερο τη Serie A για το μέλλον…  



Κλοπ: «Κανένα πλάνο για το μέλλον, από Ιταλία ξέρω μόνο… το φαγητό»

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Αταλάντα το βράδυ της Πέμπτης για τον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ και ασφαλώς παρουσιάστηκε μια καλή ευκαιρία και για τους Ιταλούς δημοσιογράφους να… βγάλουν λαβράκι από τον Kloppo για τις σκέψεις του γύρω από την επόμενη σελίδα του στην προπονητική.  

Εκείνος είναι σαφής για το γεγονός πως το μόνο που ανυπομονεί να κάνει είναι να ξεκουραστεί μετά το καλοκαίρι. «Δεν υπάρχει κανένα πλάνο και δεν σκέφτομαι το μέλλον. Μπορείτε να με ξαναρωτήσετε σε έναν χρόνο, αλλά για τώρα δεν υπάρχει καμία σκέψη για τη συνέχεια της καριέρας μου» είπε ο Γερμανός.

Οι Ιταλοί που φέτος έχουν αναθαρρήσει και βλέπουν το ποδόσφαιρο της πατρίδας τους να ξαναμπαίνει στο μάτι του κόσμου, ρώτησαν τον Κλοπ και για τις πιθανότητες να τον δουν κάποια στιγμή στη Serie A. «Το μόνο που ξέρω από Ιταλία είναι… το φαγητό» ήταν η αφοπλιστική του απάντηση!

Κώστας Ζάλιαρης